NADMAŠILA SAMU SEBE

Ovo je uvjerljivo najgori outfit koji je ikad imala

07.09.2016 u 09:00

  • +6

Kim Kardashian

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Čini se da je Kim Kardashian popularnija nego ikada prije, a to jednako može zahvaliti bizarnom stilu odijevanja, kao i drastičnom mršavljenju

Popularna starleta iz još popularnijeg klana Kardashian opet je uspjela šokirati sve neobičnim outfitom. Nedavno je odjenula uske tajice, grudnjak, korzet, ogroman ogrtač i natikače s krznom te izazvala silne komentare koji su se uglavnom svodili na poruku da se okani modnih savjeta svoga supruga Kanyea Westa.

No čini se da će Kim napraviti baš sve da bude u centru pažnje zajedno sa suprugom, makar nosila prozirne plastične čizme iznad koljena. Kao što je bilo pretpostaviti, čizme su iz njegove kolekcije Yeezy, a Kim se inače ne skida iz njegovih potpuno prozirnih štikli.

Ipak, ove čizme su u najmanju ruku vrlo čudne - imaju čak i prozirnu petu, a teško da bi imale ikakve šanse dobro izgledati čak i da ih je spojila s nekim prikladnijim krpicama.

Seksi top, koji je ovaj put zamijenila prozirnim grudnjakom, nije puno pomogao, baš kao ni bijela krznena torbica, koju su mnogi na trenutak zamijenili za mačku.

Sada je samo pitanje što će iduće slavna starleta izvući iz ormara kako bi što bolje pokazala novu liniju i manjak od 32 kilograma.