VICTORIA BECKHAM NA TRONU

Ovo su najveće modne katastrofe stoljeća

05.02.2013 u 09:34

Bionic
Reading

Prsten na donjoj usni Victorie Beckham najveća je modna katastrofa stoljeća, čak ispred haljine od sirovog mesa koju je odjenula Lady Gaga i reza na haljini Angeline Jolie

Iako je sada ugledna modna dizajnerica čije kreacije voli i publika i kritika, čini se da modni stil Victorije Beckham od prije 10-ak godina javnost nije zaboravila. Ona se, naime, 2001. godine pojavila s prstenom na donjoj usni i upravo je taj stajling javnost proglasila najvećom modnom katastrofom stoljeća, piše Daily mail.

No ni njezin suprug nije daleko od nje. On je pak sa svojom 'cornrow' frizurom koju je nosio 2003. godine zauzeo visoko drugo mjesto.

Sljedeća na listi najvećih modnih neuspjeha je Lady Gaga s haljinom od sirovog mesa koju je odjenula ne tako davno, prije samo tri godine, i za koju je već proglašena najgore odjevenom celebrity osobom, neprimjerenom u svakom smislu.


Kim Kardashian modno je uznemirila čak 14 posto glasača, a na petom mjestu našla se Nicki Minaj koja je poznata po svojim hrabrim i neobičnim bojama, pa je stoga i poprilično kritizirana.

Pjevačica Tulisa Contostavlos dobila je kritike za ružičastu haljinu koju je nosila prošle godine, dok je na sedmom mjestu holivudska zvijezda Angelina Jolie, i to zbog haljine, točnije činjenice koliko je u njoj izbacila nogu na dodjeli Oscara. Zbog poze na crvenom tepihu bila je predmet sprdnje svih medija, tviteraša i fejsbukovaca.

Osim Davida Beckhama, na listi su se našla još dva muškarca, Simon Cowell zahvaljujući svojim hlačama visokog struka i Kanye West zbog kožnog crvenog odjela, a deseto mjesto zauzela je Katy Perry.