HIT GODINE

Ovo su torbice koje svi žele imati

28.11.2016 u 11:57

Bionic
Reading

Ako postoji jedan brend koji oduševljava inovativnošću, bezvremenskim statusom i mladenačkom estetikom, onda je to talijanska modna kuća Gucci. Zahvaljujući novom dizajneru Alessandru Micheleu, Gucci bilježi neviđenu popularnost, a torbe koje lansira iz sezone u sezonu jedan su od najboljih primjera njegove uspješnosti

Na završenim tjednima mode u svjetskim prijestolnicama gotovo da nije postojala street style zvijezda koja se nije pojavila u kombinaciji upotpunjenoj nekim od živopisnih modela torbica brenda Gucci.

U moru primjeraka s potpisom Gucci na završenim tjednima mode posebno se istaknuo jedan model. Riječ je o torbi Dionysus koju su već početkom godine proglašavali novim it komadom. Ima dvostruku metalnu kopču s tigrovom glavom i u različitim materijalima od kojih se posebno ističe platno s printom GG.

?????????? @delafard #Gucci #GucciLovers #Guccidionysus

Fotografiju objavljuje ▪️Gucci Lovers Community▪️ (@gucci.lovers)

@veronikaheilbrunner, photo by Tommy Ton / @tommyton

Fotografiju objavljuje STREET STYLE (@streetstyled)


Torbe s vidljivim logom bilježe ozbiljan pad popularnosti, a modna kuća Gucci i njezini modeli s logom postali su prava modna iznimka. Torbica Dionysus s materijalom na kojem se ističe logo Guccija postala je predmet žudnje većine trendseterica i za sada uspješno prkosi novim trendovima unatoč prepoznatljivom logotipu.

Uz bok spomenutim modelima torbica posebno se ističu takozvane torbe tote s natpisom 'real' u stilu grafita koju su prve isfurale megapopularna Rihanna i Beyonce.

I love this bag #realgucci #beyonce #rihanna #bagswag

Fotografiju objavljuje Kandis (@shoegamekandi)

Živopisne Guccijeve torbe zvijezde ulične mode uglavnom kombiniraju s neutralnim komadima kako bi došla do izražaja. No nisu nimalo rijedak prizor i kičaste kombinacije s upečatljivom modelima Guccijevih torba koje na pravi način promoviraju modni maksimalizam Alessandra Michelea

Photo by Soren Jepsen / @thelocals #gucci

Fotografiju objavljuje STREET STYLE (@streetstyled)