HIT JESENI

Ovom bojom odjeće ne možete pogriješiti

05.11.2014 u 08:39

  • +30

Nosi se blijedo roza

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Puderasta boja u prljavo roza nijansama nije samo za obraze. Ove nježne, romantične nijanse nose se ove jeseni, u velikim ili malim dozama, na majicama, suknjama i bluzama, ali i na večernjim haljinama što su lijepo dočarale ovih dana glumice Kate Hudson i Jessica Chastain

Nazivaju je novom neutralnom bojom jer se sjajno kombinira uz puno različitihboja, pogotovo sa svim nijansama sive. Osvježit će i najtmurniju uredskukombinaciju i biti sjajan odabir za svečane prigode. Ne morate sebojati, nije riječ o baby roza, već o prigušenoj roskastoj nijansikoja je trenutačno in.

Puderaste nijanse našle su se ove godine u ljetnim i zimskim kolekcija slavnih dizajnerskih imena, a vrlo brzo su je prigrlile i brojne zvijezde. A kako i ne bi kad sjajno pristaju većini žena bez obzira na boju puti.

U prigušeno roskastoj nijansi zabljesnule u posljednje vrijeme Kate Hudson, koja se odlučila zaGuccijevu toaletu i Jessica Chastain u Saint Laurentovoj haljini, a za ove nijanse odlučile su se i modna ikona Olivia Palermo, glumica Kate Beckinsale i mankenka Adriana Lima.

Kad poželite osvježiti zimsku garderobu, umjesto za jarkim nijansama, posegnite za ženstvenom prljavo ružičastom koja će oživjeti svaku kombinaciju, a neće biti previše napadna. Odlično se slaže uz smaragdnozelenu, zemljane tonove, zlatnu isrebrnu, a nećete pogriješiti ni ako je kombinirate s traperom. Debela kraća vesta u ovoj boji sjajno se slaže uz recimo kožne hlačeili traperice, a roskasta bluza idealan je odabir za sive hlače.

Možete se u ženstvenu roskastu nijansu odjenuti i od glave do pete, alije u tom slučaju preporučljivo poigrati se različitim teksturama imaterijalima.