SEKS SIMBOL 90-IH

Pamela Anderson plijenila elegancijom: Jednostavno izdanje podigla efektnim kardiganom

18.10.2024 u 13:32

  • +2

Pamela Anderson

Izvor: Profimedia / Autor: Theo Wargo / Getty images / Profimedia/Canva

Bionic
Reading

Kolekciju za novu sezonu proljeće/ljeto, talijanski kralj elegancije predstavio je u New Yorku, s poznatim uzvanicima u prvim redovima revije

Giorgio Armani doveo je zvjezdanu publiku od 650 uzvanika u četvrtak navečer, na svoj prvi show u New Yorku od 2013. godine.

Naslanjajući se na nostalgiju za gradom i filmski njuh, okitio se prostor nalik na njegov vlastiti Grand Central Terminal i jazz klub iz 1930-ih, stvarajući intimno iskustvo piste koje odskače od Armanijevih revija organiziranih u Milanu.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ovo putovanje u New York ima duboko osobno značenje za mene, čak i više od mog posljednjeg posjeta, jer se podudara s dvije prekretnice: upravo sam napunio 90 godina i moja tvrtka će proslaviti 50 godina', izjavio je slavni dizajner o reviji koja je privukla brojne zvijezde s holivudske A-liste.

Seks simbol 90-ih na reviji talijanskog kralja elegancije

Među njima našla se i Pamela Anderson, i dalje ustrajna u odluci isticanja prirodne ljepote.

Na reviju talijanskog kralja elegancije stigla je u kombinaciji crnih hlača visokog struka i bluze srebrnog sjaja, koju je naglasila glamuroznim primjerkom kardigana sa efektnim uzorkom.

Njezino pojavljivanje na Armanijevoj reviji uslijedilo je nakon što ju je magazin Glamour proglasio ženom godine, uručivši joj priznanje na dodjeli nagrada održanoj početkom listopada u New Yorku.

Odabir 57-godišnje zvijezde činila je plavozelena haljina s plaštem koji se pri dnu pretvorio u dugi šlep, a posebno zanimljiv bio je dizajn dekoltea.

  • +2
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia