PAMELA I ELLE

Pedesete su nove tridesete: Slavne plavuše oduševile izgledom na crvenom tepihu

05.12.2018 u 12:18

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih supermodela 80-ih, Elle MacPherson, i seks simbol 90-ih, Pamela Anderson, svojom pojavom uveličale su tradicionalno događanje Mon Cheri Barbara Tag Ball održano u Staroj bavarskoj banci u Münchenu

U petom desetljeću života Elle MacPherson i Pamela Anderson i dalje plijene pažnju gdje god se pojave, a tradicionalno humanitarno događanje u organizaciji talijanske prehrambene industrije Ferrero postalo je glavni povod njihova dolaska u Njemačku.

Na crvenom tepihu u Staroj bavarskoj banci u Münchenu 54-godišnja Elle MacPherson još jednom opravdala je nadimak The Body (tijelo), koji joj je davne 1989. dodijelio ugledni magazin Time.

  • +10
Elle MacPherson i Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoju skladnu manekensku figuru naglasila je glamuroznom sirena haljinom zlatnoga sjaja s dugim rukavima i šlepom, dok je 51-godišnja Pamela Anderson plijenila poglede u svilenoj haljini do koljena u boji bjelokosti, uz crne sandale tankih remenčića.

Zvijezda serije 'Spasilačka služba' i aktivistica za prava životinja svoju vitku figuru i mladolik izgled može zahvaliti strogom režimu prehrane. Ranije ove godine Pamela je otkrila kako više od 20 godina nije pojela meso, a trudi se biti veganka, iako priznaje da se ne drži striktno veganskih pravila prehrane.

  • +35
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U odnosu na seks simbol 90-ih, slavna Elle MacPherson u misiji održavanja vitke figure dnevno vježba do sat vremena i te se rutine stalno pridržava.

'Ne volim teretanu pa radije skijam na vodi, veslam ili šećem. Nekad vježbam boks, a nekad idem s prijateljicom na bicikliranje u dvorani. Bitno je biti stalno aktivan', otkriva MacPherson, u čiju dnevnu rutinu ulazi i 45 minuta meditacije.

  • +16
Elle MacPherson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za njezin mladenački izgled, kako je otkrila, glavni su krivci zdrava prehrana, puno ljubavi, smijeha i vode.

'Zapravo je formula jako jednostavna - treba jesti puno povrća, voća i nemasnih proteina, malo tamne čokolade ako je volite i piti puno vode. Ništa previše ekstremno, sve je stvar umjerenosti', objasnila je jednom prilikom Elle.