KRALJICA STILA

Pet ludo dobrih kombinacija najbolje odjevene Hrvatice

21.08.2015 u 11:16

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić, jedna od naših najuspješnijih manekenki, redovito dobiva komplimente na račun svog profinjenog modnog stila koji na najbolji način oslikava njezinu razigranu osobnost

Modna ikona, uspješna poslovna žena, mama dviju djevojčica, Jane Sienne i Mile Amelie - čini se da je samo nebo granica za ljupku Ljupku!

Uspješna manekenka karijeru je izgradila radeći s najpoznatijim modnim kućama poput Givenchyja, Chanela ili Ferrea, a premda je njezin zaštitni znak duga smeđa kosa, nedavno je trendi bob pretvorila u kratku dječačku frizuru za koju je dobila pregršt pohvala na društvenim mrežama.

Svaki Ljupkin styling posebna je modna priča, savršen spoj visoke mode i street stylea s neodoljivim mladenačkim šarmom, pa ne čudi da ju je naš modni kritičar Fashion Guru proglasio najbolje odjevenom Hrvaticom.

Zgodna supruga nogometaša Mihaela Mikića uspješno spaja skupe krpice s potpisom s odjećom svima pristupačnih brendova ulične mode, a svaka njezina kombinacija odiše neodoljivim stavom i don't care.

Ljupka uživa eksperimentirati s odjećom, a zbog užurbanog načina života često nosi tenisice ili udobne ravne cipele uz puno upečatljivih detalja koji su ključni za dobar stil. Svoju ljubav prema dizajnu i modi pretočila je i u vrlo uspješan projekt Jolie Petite, liniju odjeće s neodoljivim curicama koja je stekla velik broj obožavatelja.

@teutasalon ✂️????

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on


Košulja Current Elliott, suknja Céline i tenisice Golden Goose

@joliepetitebyljupkagojic ?? Paula

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on


Haljina Jolie Petite i gležnjače Valentino Spring Garden


Hippie haljina Gat Rimon i šlape Birkenstock

@joliepetitebyljupkagojic & @littlewonderjewelry ????

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on


Haljina Jolie Petit i ogrlica Little Wonder Jewelry