EFEKTNOG IZGLEDA

Podići će baš svaki stajling: Ovaj Zarin sako u hit boji sezone mogli bismo posvuda viđati

30.08.2022 u 12:11

Bionic
Reading

Nema sumnje, ružičasta boja predvođena trendom ‘Barbiecore’ ove će sezone u potpunosti dominirati, a poput modne kuće Valentino, koja je najviše zaslužna za novu popularnost ružičaste, high street brendovi na čelu sa španjolskom Zarom nimalo ne kaskaju po pitanju ovog vedrog trenda

Talijanski dizajner Pierpaolo Piccioli ružičastoj je posvetio cijelu haute couture kolekciju modne kuće Valentino za sezonu jesen-zima 2023. godine, koja je u modnim krugovima postigla veliki uspjeh i nekoliko mjeseci prije službenog lansiranja.

RUŽIČASTA RASKOŠ

Valentino oduševio novom kolekcijom koju je obilježila vedra nijansa, stvorena posebno za ovu talijansku modnu kuću

Pogledaj galeriju

U segmentu brze mode, španjolska Zara i po pitanju trenda ‘Barbiecore’ trenda vodi glavnu riječ, a ovih dana u svoju bogatu ponudu ružičastih komada uvrstili su primjerak koji ćemo u mjesecima pred nama nesumnjivo viđati na Instagramovu feedu.

Riječ je o blejzeru koji se od sličnih modela prvenstveno razlikuje detaljem raskošnog perja na rukavima, a u prodaji je dostupan i u zelenoj verziji. 

Po cijeni od 800 kuna, ovaj efektan blejzer nesumnjivo će podići i najjednostavniju odjevnu kombinaciju, predstavljajući nasljednika Zarine košulje od poplina, kakvoj krajem prošle godine nisu uspjele odoljeti brojne ljubiteljice mode s Instagrama.