najvažniji dan

Pogledajte vjenčanicu Dine Dragije iz svih kutova: Mladenka je imala čak dvije haljine, jednu ljepšu od druge

12.06.2022 u 11:50

Bionic
Reading

Tin Jedvaj i Dina Dragija zavjetovali se na vječnu u Varaždinu, a mladenka je tom prilikom zablistala u bajkovitim kreacijama koje je savršeno uklopila u romantične kulise, prvo u crkvi, a nakon toga i pred matičarem

Vjenčanje Tina Jedvaja i Dine Dragije bio je glamurozan događaj za pamćenje, a potvrđuje to i mladenkin izbor vjenčanice. Hrvatski nogometni reprezentativac i njegova dugogodišnja djevojka prvo su sudbonosno 'da' izrekli u crkvi.

Za tu prigodu mladenka se odlučila za jednostavno elegantan i pročišćen izgled. Njezin odabir bila je duga bijela duga haljina bez rukava i sirena kroja koja elegantno naglašava siluetu, a dozu glamura davao je skupljeni i dulji stražnji dio haljine. Jednostavnost je prevladavala i po pitanju frizure i detalja, pa je tako lijepa Dina u kosi imala vrlo efektan ukras o bisernih kuglica, a haljina je bila suptilno ukrašena čipkom u struku.

No, odmah nakon službene ceremonije, promijenila je frizuru, šminku i vjenčanicu.

Vjenčanje kod matičara bilo je pak obilježeno glamurom i bajkovitim sjajem vjenčanja. Tin i Dina do matičara su koračali obloženim bijelim putem koji je bio ukrašen cvjetnim aranžmanima. Pred matičarom subonosno 'da' lijepa Dina izrekla je u znatno glamuroznijoj i raskošnijoj kreaciji. Izbor je pao na raskošnu kreaciju dugih rukava i upečatljivih detalja s djelomično prozirnim materijalom.

Haljina ukrajinskog brenda Milla Nova je u potpunosti bila prekrivena šljokicama i sjajnim perlicama, a uski kroj s nabranim materijalom na jednoj strani struka sjajno je isticao mladenkinu besprijekornu figuru. Posebnu dozu zavodljivosti davao je visoki prorez koji je otkrivao Dinine vitke noge, a bio je tu i dugački veo koji je pak davao savršenu dozu romantike. Drugi vjenčani stajling mladenka je upotpunila kosom skupljenom u rep te klasičnim bijelim salonkama.

Za frizure bio je je zaslužan poznati zagrebački frizer Zvonimir Franić, dok je vizažist Karlo Rusan radio vjenčani make-up.

Tin i Dina u vezi su nekoliko godina, a lijepa Dina vrlo je svestrana te je nakon stečene prvostupničke diplome iz diplomacije i međunarodnih odnosa nastavila studirati u Londonu gdje je stekla diplomu iz antropologije politike, kriminala i nasilja.

  • +77
Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL