PRIČA SVE U ŠESNAEST

Pogledajte kako Nikolina Pišek seksi govori ruski

10.04.2013 u 13:10

Bionic
Reading

Popularna voditeljica rekla je na Soundset Plavom kako ljubav ide kroz nos, jer je miris užasno bitan. A od ćelavih muških prsa, draža su joj dlakava

Danielu Biliću u srijedu ujutro je u Plavi bus Kvartoteke na Trnju navratila susjeda s Vrbika - Nikolina Pišek.

Poznata TV voditeljica ovdje živi posljednjih pet godina, a kao najveću prednost te lokacije ističe blizinu centra. Daniel je Nikolinu izrešetao blic pitanjima, između ostalog, i koji joj je najseksi jezik.

'Talijanski, portugalski i ruski', rekla je Pišek, potom demonstriravši poznavanje ruskog jezika.

Nikolina je kroz smijeh kazala kako će kao umirovljenica biti dosadna i naporna. Muškarcima zavidi na brzini kojom se mogu spremiti. Na upit jesu li joj draža dlakava ili ćelava muška prsa, odgovara:
'Više dlakava jer dlakava mogu biti i ćelava', rekla je Nikolina, koja pak na pitanje kroz što ide ljubav poručuje:
'Kroz nos. Miris mi je užasno bitan.'

Pišek nam je u bus stigla netom nakon putovanja iz Srbije, gdje vodi jedan reality show. No osim voditeljskog posla, Nikolina se ponovno bavi i scenografijom, i to za najnoviju komediju teatra Don Hihot na temu muško-ženskih odnosa.

'Radim scenografiju za predstavu 'Madam i ševa pred vratima pakla', dobro zvuči.'

Još odmalena nije funkcionirala kao tipično žensko.
'Odrasla sam među dečkima, nije bilo djevojčica, od najranijih dana sam se igrala netipičnih igara za cure, Nijemaca i partizana, lopova i pandura, naučila sam se tući i htjela sam postati kamiondžija. Majka i otac su me nekako više doživljavali kao sina', ispričala je Pišek u Kvartoteci.