SLAVLJE U ITALIJI

Pogledajte romantičnu vjenčanicu u kojoj je lijepa Talijanka uplovila u bračnu luku s Buffonom

30.09.2024 u 10:14

Bionic
Reading

U Villi Oliva smještenoj u talijanskom gradu Lucci, ovog vikenda održano je vjenčanje jednog od najboljih golmana svih vremena, Talijana Gianluigija Buffona i novinarke Ilarije D'Amico

Među mnoštvom uzvanika, gdje su bila i neka od najvećih imena iz svijeta sporta, našao se i naš Zvonimir Boban koji je tamo stigao sa suprugom Leonardom, ali i glumica Monica Bellucci, koja je tamo stigla s partnerom Timom Burtonom iz posebnog razloga - jer je bila vjenčana kuma Ilariji D'Amico.

OŽENIO ILARIJU

Pogledajte tko je sve bio na vjenčanju legendarnog Gianluigija Buffona

Pogledaj galeriju

Ova 51- godišnja novinarka tim je povodom osvanula u dva vjenčanja izdanja.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Laskava haljina za dan, čipkasta vjenčanica za večer

U dnevnoj varijanti, na prijemu gostiju, nosila je raskošan model bijele haljine dužine midi. S puf rukavima, V-izrezom dekoltea i lepršavim donjim dijelom, ova haljina posebno je laskala figuri mladenke, a cjelokupan look istaknula je detaljem velike narukvice zlatnog sjaja.

Na svečanoj ceremoniji vjenčanja, kako je otkrila na Instagramu, nosila je romantičan model vjenčanice presvučen čipkom, sa detaljem golih ramena i dugih rukava.

Umjesto tradicionalnog vela, odabrala je detalj cvjetnog vjenčića kojim je oplemenila dugu, isfeniranu frizuru.

Slavni talijanski golman odabrao je Armanijevo odijelo, dok haljinu njegove dugogodišnje partnerice potpisuje brend Luisa Beccaria.

U ljubavnoj vezi od 2015. godine

Poznati talijanski golman i šest godina starija novinarka u vezi su od 2015. godine. Prije veze s Ilarijom, Buffon je bio u trogodišnjem braku sa češkom manekenkom Alenom Šeredovom, koja mu je rodila dvojicu sinova. Par se razišao nakon tri godine braka, a Buffonovo srce ubrzo je osvojila Ilaria, koja mu je početkom 2016. godine rodila još jednog sina.