NEW YORK, TJEDAN MODE

Pogledajte zašto se bojimo zavodnica u koži

15.02.2013 u 11:52

Bionic
Reading

Odjeci iz New Yorka nakon revije Marca Jacobsa toliko su snažni i pozitivni da bi svatko pozavidio sudionicima showa uživo. Ono što nama ostaje je pogledati fotke njegovih odličnih kreacija za jesen i zimu 2013/14. Predstavili su se i Calvin Klein te Ralph Lauren

'Mislim da je ovo moja najdraža kolekcija do sada. Tako je chic, jednostavna i seksi', rekao je Robert Duffy iz dizajnerskog tima Marca Jacobsa.

Dama kako je vidi Marc Jacobs je elegantna, ali sluti na Hitchcockovu heroinu. Zavodnica je, i ma koliko slatka bila u metalik jaknici i suknji do koljena, sluti na nestašluk. Metalik srebrne i mračno plave su i bluze i kaputići, a poseban doživljaj su krznene haljine.

Calvin Klein
igrao je na sigurno – za iduću je jesen pripremio crne komade za moćnu ženu – ili onu koja upravo iz njegovih kreacija crpi tu svoju moć. Središnji dio gotovo svakog stajlinga je remen s golemom zlatnom kopčom, što doista 'podiže' look i ostavlja dojam za pamćenje, bilo da se radi o kožnim haljinama, nježnim krznenim prslucima ili elegantnim bundama.

Igra crne i bijele od žene iza koje stoji Ralph Lauren čini čuda – stroga je, opasna i toliko hladno privlačna da izaziva strahopoštovanje. No hladna samo na prvi pogled, dok ne skine strogi kaput ispod kojeg nosi baršunastu haljinu. Svaki pojedini komad nosiv je, dojmljiv, a duge i seksi crne haljine gotovo ubojite. Mašna-kravate odličan su začin nošen uz bijelu košulju.