Tradicijski nakit

Poklanjamo naušnice iz Zaks Heritage kolekcije

30.07.2024 u 11:04

Bionic
Reading

Tradicijski nakit danas rado nose svi; i mlađe i starije generacije. Zbog njegovog izuzetnog dizajna i priče koju nosi u sebi, volimo ga nositi u posebnim i svečanim trenucima, ali i onim svakodnevnima

Hrvatski tradicijski nakit Heritage osim što priča priču o tradiciji i baštini, on podsjeća na nakit kakav su nosile naše mame i bake. Inspiriran je raznim krajevima Hrvatske pa nakit možete birati i prema tome – Rećine će oduševiti Dalmatinku dok će Konavoke oduševiti one iz dubrovačkog kraja. Tradicijski nakit u nama budi osjećaj pripadnosti i ponosa jer svoje naslijeđe možemo nositi sa sobom i na sebi.

U kolekciji su dostupni razni modeli naušnica, ogrlica, narukvica, prstenja te privjesaka u srebrnoj ili zlatnoj varijanti. Kolekcija se neprestano nadopunjuje, a najnovije modele kao što su Lepoglavska Čipka, Požeški Ukras i Međimurska Čipka možete pronaći na Zaks web shopu i u poslovnicama.

Čitateljima tportala darujemo jedne srebrne naušnice u pozlati Međimurska Čipka iz Zaks Heritage kolekcije, a dobitnik je Vlasta Žugelj.