MODNA NEUGODNOST

Pokušala zadiviti izgledom pa pokazala malo previše

21.06.2017 u 11:23

Bionic
Reading

Poslovni boravak u New Yorku, glumica egzotične ljepote Olivia Munn pamtit će i po neugodnom modnom scenariju

U povodu lansiranja novog proizvoda preparativne kozmetike Proactiv za koju nastupa kao zaštitno lice, glumica Olivia Munn sve je zadivila pojavom u kobalt plavoj haljini. Izazovan model haljine činio je decentan prorez na području dekoltea, što se ne može reći i za donji dio kreacije koji je glumici u jednom trenutku priredio modnu neugodnost.

Zahvaljujući iznimno visokom prorezu u donjem dijelu kreacije, Olivia je spletom okolnosti pokazala donje rublje, no to je nije obeshrabrilo u vještom poziranju i pozdravljanju okupljenih fotografa u njujorškom East Villageu.

  • +3
Modni gaf Olivie Munn Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljinu izazovnog proreza i upečatljive plave boje, atraktivna glumica naglasila je detaljem remena i lakiranih cipela u špic u identičnoj nijansi kreacije.

Glumica se nedavno odlučila i za veliku promjenu. Baš poput mnogih dama željnih promjena, dugu kosu je skratila na duljinu do ramena i osvježila je s nekoliko svijetlih pramenova. Olivia je dosad bila vjerna dugoj tamnoj kosi koju, kako kaže, duguje svojim kineskim korijenima.