KRALJEVSKA BEBA

Ponosni princ William i princeza Kate pokazali sina

23.07.2013 u 20:56

  • +15

Kate i William sa sinom

Izvor: Reuters / Autor: John Stillwell

Bionic
Reading

Princ William i princeza Kate prvi su puta javnosti pokazali svog sinčića ispred bolnice St. Mary oko 20.15 sati po našem vremenu

Sretni roditelji su blistali od sreće, a Kate je izgledala ljepše no ikada usprkos nedavnom porođaju. Odjevena u lepršavu svjetlopavu haljinu s točkama, te s besprijekornom frizurom, zračila je zadovoljstvom i ponosom. Ponosni roditelji kratko su popričali s novinarima.

'Na svu sreću, nalikuje svojoj majci. Velik je dječak i poprilično težak. O imenu nismo još odlučili', rekao je princ William kazavši i da je dječačić vrlo glasan.

'Dolazak bebe bio je vrlo emotivan trenutak. Svaka obitelj zna kako se William i ja sada osjećamo', rekla je vojvotkinja od Cambridgea. Mladi su se roditelji potom odvezli automobilom prema palači Kensington.

Prvi su unuka vidjeli Kateini roditelji, Carole i Michael Middleton, a kasnije su došli princ Charles i njegova supruga Camilla.

Ponosna baka Carole je izjavila kako je unuk predivan, a da su roditelji odlično.

Kako je ranije objavljeno, majka, sinčić i otac dobro su i zahvalni su osoblju bolnice na izvrsnoj njezi.

'Znamo da su protekla dva dana za sve osoblje bolnice bila jako naporna i stoga želimo zahvaliti liječnicima, sestrama, ali i pacijentima te njihovim posjetiteljima', poručili su princ William i Kate Middleton.

Što se tiče točnog imena kraljevskog djeteta, javnost će morati pričekati nekoliko dana. Usporedbe radi, na Williamovo ime čekalo se tjedan dana, a na Charlesovo čak mjesec dana.

Krštenje bebe će biti u anglikanskoj crkvi, a budući da kraljevska djeca imaju do šest kumova, među prvim kandidatima su princ Harry te Kateini brat James i sestra Pippa. Kate je u bolnicu St. Mary primljena u ponedjeljak ujutro, u 6.30. Stigla je privatnim automobilom, bez policijske pratnje. Princ William (31) bio je s njom cijelo vrijeme. Bio je i na porođaju.

Uspjeli su izbjeći paparazze jer su u bolnicu stigli na stražnji ulaz i kroz sasvim drugo bolničko krilo. Kate je sina rodila u 16 sati i 24 minute u ponedjeljak, 22. srpnja.