MODNA SLABOST

Ponovno istaknula figuru: Dakota Johnson ne može se zasititi 'golih' haljina

11.06.2024 u 14:12

  • +6

Dakota Johnson

Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Snimanje romantične komedije 'The Materialistis' na ulicama New Yorka, poznata brineta zamijenila je promo turnejom filma 'Daddio'

Sa oskarovcem Seanom Pennom, Dakota Johnson jedina je zvijezda filma 'Daddio' koji ovog ljeta stiže u svjetska kina.

Svečanu premijeru ovog tjedna imao je na novom izdanju Tribeca Festivala u New Yorku, a holivudska ljubimica i tim je povodom ponovno dala do znanja kolika je ljubiteljica 'golih' haljina.

Njihovim različitim verzijama posljednjih mjeseci uvjerljivo dominira svečanim događanjima, kao i u televizijskim gostovanjima a, sudeći po najnovijim prizorima iz New Yorka, od njih ne planira odustati tako brzo.

Ovoga puta plijenila je pozornost u tamnoplavoj haljini dužine midi, sa zavodljivim detaljem čipke na dekolteu, dok je prozirna tkanina u donjem dijelu otkrivala duboke gaćice.

Za stvaranje upečatljivog izdanja na premijeri filma 'Daddio', Johnson je angažirala priznatu holivudsku stilisticu Kate Young, a njezina nova 'gola' haljina djelo je talijanskog Guccija.

Dakotina suradnja s talijanskom brendom započela je snimanjem kampanje za miris Gucci Bloom, nastalog pod kreativnom palicom bivšeg dizajnera brenda, Alessandrea Michelea, s kojim i dalje njeguje bliske odnose, na isti način kao što surađuje s talijanskim Guccijem od njegovog iznenadnog odlaska iz brenda.

Od dizajnera Pierpaola Picciolija, Michele je preuzeo funkciju kreativnog direktora brenda Valentino dok je njega u Gucciju zamijenio dizajner Sabato De Sarno.

Dakotina haljina dio je Sabatove kolekcije za Gucci namijenjene nadolazećoj sezoni jesen/zima.

  • +35
Gucci FW24 Izvor: Profimedia / Autor: RICK GOLD / CAPITAL PICTURES / PROFIMEDIA

Film 'Daddio' nastao je u režiji Christy Hall, a njegovo nastajanje Dakota Johnson i Sean Penn podržali su i kao producenti.

Radnja filma odvija se u New Yorku, a započinje nakon što u taksi vozača Clarka (Sean Penn) uskoči mlada žena Girlie (Dakota Johnson). Njih dvoje kreću u noć prema Manhattanu, započinjući neočekivan razgovor koji rezultira jednim epskim i nevjerojatnim putovanjem, kako stoji u službenom sinopsisu filma.