vrhunske cijene

Ponuda koja se ne propušta: Ovi mali kućni pomoćnici rade mrske poslove - dok vi odmarate

21.08.2024 u 09:44

Bionic
Reading

Nije nepoznato da je u ubrzanom svijetu u kojem živimo, vrijeme doista dragocjeno, a brzina kojom obavljamo određene zadatke - ključna

iRobot, vodeći svjetski proizvođač robota za kućnu uporabu uspješno unosi revoluciju u domove te za mnoge mučne kućanske poslove čini daleko jednostavnijima.

Podatak kako je do sada prodano više od 50 milijuna iRobota diljem svijeta zbilja govori samo za sebe.

Misiju iRobota, globalnog lidera u području potrošačkih robota, prepoznali su milijuni sretnih korisnika diljem svijeta pa ako ste uoči povratka u jesensku svakodnevicu već sad pomalo nervozni oko održavanja doma blistavo čistim, tu su dva sjajna pomoćnika, malenih dimenzija no iznimno moćnih performansi i uvijek savršene izdvedbe.

Ako ste maštali o vremenu koje ćete umjesto u čišćenju provesti s vašim članovima obitelji ili zašto ne, uz svoju omiljenu knjigu i hitove s Netflixa, oduševit će vas ova ponuda koja se ne propušta.

Dakle, spremite se za povratak u školu s nevjerojatnim ponudama iz iRobota! Od 19. do 31. kolovoza 2024. (ili do isteka zaliha), iRobot organizira spektakularnu Back to School akciju koja nudi vrhunske cijene na odlične modele. Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje čistoće koji žele osigurati visokokvalitetne robotske usisavače po povoljnim cijenama.

U ovoj posebnoj akciji, iRobot nudi dva izuzetna modela:

Roomba Combo Essential Smoke

Ovaj model kombinira tri razine usisavanja i tri razine mokrog brisanja kako bi osigurao besprijekornu čistoću vašeg doma. Čisti do 120 minuta s jednim punjenjem, a kada je baterija gotovo prazna ovaj pametni robot se automatski vraća na svoju stanicu za punjenje radi ponovnog punjenja. Idealno za domove s kućnim ljubimcima i djecu, ovaj usisavač će vam pomoći da se brzo i efikasno riješite svakodnevnog nereda. Nabavite ovaj model po posebnoj akcijskoj cijeni od 229,90 € (redovna cijena iznosi 299,90 €).

Više o modelu saznajte ovdje.

Roomba Combo i8 (i8178)

Napredniji model koji pruža još više snage i funkcionalnosti. S inteligentnom navigacijom i prilagodljivim opcijama čišćenja, Roomba Combo i8 je savršen izbor za one koji žele najnoviju tehnologiju u svojim kućama ili stanovima. Roomba Combo i8 ima dva zamijenjiva spremnika te možete samo usisavati ili jednostavno zamijenite spremnik Roomba Combo® kako biste i usisavali i prali glatke podove. Nabavite ovaj model po posebnoj akcijskoj cijeni od 379,90 € (redovna cijena iznosi 599,90 €).

Više o modelu saznajte ovdje.

Stoga, ne propustite ovu ekskluzivnu ponudu i nabavite odlične uređaje po super cijenama. Ponuda je dostupna samo na iRobot Hrvatska prodajnim mjestima od 19.8. do 31.8.2024. ili do isteka zaliha. Pronađite i ostale robotske usisavače i perače u akciji na iRobot Hrvatska web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk – Mall of Split, Split.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima te u suradnji s Eurorobotom.