SAN ZA KREATIVCE

Ovaj mali uređaj moćan je saveznik u šivanju i pouzdan poslovni partner

16.05.2024 u 09:22

Bionic
Reading

Danas kad smo više no ikada izloženi modnim trendovima koji u konačnici ma koliko god da se trudili često rezultiraju neizbježnom uniformiranošću, pravo je osvježenje biti originalan i izdvojiti se u masi

Svi će se složiti nema većeg zadovoljstva nego kad sami nešto stvorimo i to prema vlastitim idejama.

Kreativni proces koji uključuje skiciranje, krojenje i šivanje nikad nije bio zabavniji i lakši i to zahvaljujući fantastičnom i praktičnom stroju s potpisom Bagata, šivaćim strojevima poznatima po svojim nevjerojatnim performansama i lakoći korištenja.

Šivaći stroj ponovo pronalazi svoje mjesto u brojnim kućanstvima, a često iz potrebe da stvorimo nešto autentično, iz hobija nastane ozbiljan posao. Kako bi jedna lijepa ideja bila realizirana, već godinama na tržištu zaljubljenike u šivanje osvaja upravo brend Bagat.

Riječ je o dobro poznatom brendu koji se još od 1955. godine izdvaja svojom kvalitetom i tradicijom. Nekoć su ga koristile naše prabake, bake i mame, a danas je ponovo u središtu zbivanja kada je riječ o šivanju. Kroz svoju slavnu povijest, Bagat je proizveo više od 20 vrsta kućnih šivaćih strojeva, a svaki od njih bio je sve napredniji.

Zašto odabrati baš Bagat Jantar? Prednosti ovog malenog, ali snažnog uređaja oduševile su i Mateu Miljan, vlasnicu Rent4Style, obrta koji se bavi najmom haljina tj. svečane odjeće.

Njezina poslovna ideja je nastala 2021. godine, a omogućava unajmljivanje haljina za svečane događaje, s tim da ima i jaku ekološku notu jer se na ovaj način izbjegava bespotrebna kupnja i gomilanje odjeće.

Ali koliko god pazili, uvijek se nakon nošenja pojave neka sitna oštećenja koja je nužno riješiti, objašnjava Matea.

'Okružena sam svim tim divnim odjevnim predmetima različitih boja, tkanina i uzoraka koji gotovo nakon svake posudbe trebaju neku vrstu popravka, krpanje raznih vrsta oštećenja, ali i snalaženje nadodavanje dekorativnih elemenata kada pojedina oštećenja nije moguće u potpunosti sanirati. Zato, iako se bavim najmom gotovih odjevnih komada za posebne prilike, treba mi dobra šivaća mašina snažnog motora za precizno šivanje debljih, višeslojnih ili elestičnih materijala. Htjela sam model koji je dovoljno malen i praktičan, ali jednostavan za upotrebu, jer posao zahtjeva da budem brza i učinkovita', objašnjava Matea Miljan kojoj je Bagat Jantar svakodnevni saveznik u poslu na kojeg se može u potpunosti osloniti.

Bagat Jantar šivaći stroj dobio je ime po kamenu jantaru koji simbolizira uspjeh. Ovaj moćni mali stroj osvaja svojom jednostavnošću, preciznošću i paletom nevjerojatnih opcija. Nudi čak 17 različitih programa šivanja, uključujući ukrasne šavove i tzv. overlock šavove, a odlikuje ga udobna radna površina, tako da daje dovoljno prostora za šivanje.

Kvalitetan mehanički šivaći stroj s metalnim čamcem moći će se nositi sa svim kućanskim poslovima poput skraćivanja traper hlača, šivanja zavjesa, a odlično će se snaći i s rastezljivim materijalima poput žerseja.

Čvrsta i stabilna metalna unutrašnjost, smanjuje vibracije čak i tijekom dugog rada i velikih brzina šivanja. Snažan i ekonomičan motor, precizno šivanje čak i kod debljih, višeslojnih ili elastičnih materijala.

Bagat Jantar ima kvalitetno i izdržljivo kućište izrađeno od plastike, otporne na UV zračenje, a tu su prepoznatljiv dizajn i funkcije koje će olakšati rad, poput automatskog ubacivanja konca, rukavice, šivanja dvostrukom iglom, šivanja unazad i automatske napetosti konca koju po potrebi možete i regulirati.

Bagat JANTAR sada možete kupiti po sniženoj akcijskoj cijeni od 209,90 €*. Osim Bagat JANTAR-a na popustu su i šivaće mašine Bagat DANICA, Bagat SAFIR te Bagat PRO STEP.

Kupiti ih možete na Bagat webshopu, te kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Emmezeta, Bazzar i eKupi.

*Istaknuta cijena je preporučena maloprodajna cijena, dok stvarna cijena može biti različita ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Eurorobot Hrvatska.