Luisa Spagnoli

Pratimo talijanske trendove i ove jeseni

11.09.2024 u 09:39

Bionic
Reading

Jesenski noviteti u Luisi Spagnoli

S ponosom najavljujemo dolazak nove kolekcije brenda Luisa Spagnoli! Od sada nas možete posjetiti na novoj lokaciji, Tkalčićeva 4, Zagreb, gdje ćete prvi imati priliku razgledati i isprobati najnovije komade ovog prestižnog talijanskog brenda.

Luisa Spagnoli poznata je po vrhunskom dizajnu, sofisticiranosti i eleganciji. Brend je simbol talijanskog luksuza, a naglasak stavlja na bezvremenski stil i kvalitetne materijale, stvarajući odjeću koja je istovremeno moderna i klasična. Nova kolekcija za jesen/zimu donosi savršenu kombinaciju elegancije i funkcionalnosti, s paletom sofisticiranih boja, modernih krojeva i luksuznih tkanina koje pružaju udobnost i stil tijekom hladnijih dana.

Osim što vas pozivamo da razgledate novu kolekciju Luisa Spagnoli u našoj trgovini u Tkalčićevoj 4, Zagreb, pripremili smo i posebnu ponudu! U periodu od 12.9. do 14.9. održavamo Trendy vikend, tijekom kojeg vas očekuje -20% popusta na artikle iz nove kolekcije jesen/zima. Ovo je savršena prilika da obnovite svoju garderobu vrhunskim talijanskim dizajnom po povoljnijim cijenama.

Ne propustite ovu posebnu ponudu koja će vam pružiti osjećaj luksuza, stila i samopouzdanja u svakoj prilici!

Vidimo se na Trendy vikendu!