katie u svom filmu

Prekršila je sva modna pravila: Ovu kombinaciju ne bi odobrio ni jedan stilist

16.08.2024 u 12:37

Bionic
Reading

Katie Holmes izašla je na ulice New Yorka i još jednom privukla pažnju stajlingom. Ovog puta je prekršila sva modna pravila

Glumica Katie Holmes, koja je zahvaljujući svom modnom stilu zaradila titulu kraljice ulične mode, redovito servira upečatljive modne kombinacije.

Uvijek vjerna svom stilu

I dok joj neki zamjeraju da je ponekad neuredna, jedno je sigurno Katie je svom modnom stilu kojeg odlikuje chic i ležernost koji odolijevaju vladajućim trendovima, itekako vjerna.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Za nju modna pravila ne vrijede

No, najnovijom modnom kombinacijom došla je do modnih margina i prekršila sva modna pravila. Tako je kombinirala djelomično raskopčanu košulju leopard printa, komad koji je vječita tema modnih rasprava, s kratkim crnim topom i no više ni manje nego pamučnom sivom trenirkom. Pamučne hlače ravnih nogavica i visokog struka ovog puta su zamijenile omiljene joj traperice.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

A da za nju moda nema granice, te da se uvijek, kako je i sama rekla, odijeva po vlastitom osjećaju, pokazala je i dodajući ovoj kombinaciji vječne crne balerinke od kojih se u posljednje vrijeme ne odvaja. Ono što je bilo zapanjujuće u čitavoj kombinaciji bila je činjenica da je Katie čak i u ovome uspjela dobro izgledati.

  • +7
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia