NE RAZGOVARA S NJOM

Princ William opasno se naljutio na Pippu Middleton

12.07.2013 u 20:14

Bionic
Reading

Princ William smatra da je Pippino ponašanje bezosjećajno i sebično. Kako tvrde neimenovani izvori, vikao je na Pippu, a sada i ne razgovaraju

Pippa Middleton jako je razljutila svojega šogora princa Williama. Kako javljaju britanski mediji, princ William smatra da Pippa bespotrebno uznemiruje njegovu trudnu ženu Kate. Cijela priča, kao i uvijek, počinje u kraljevskoj palači.

Navodno članovima kraljevske obitelji smeta što mnogi smatraju Pippu dijelom kraljevskog društva i misle da i ona sama to izaziva, pa joj neprestano šalju poruke kako bi shvatila da nije dio kraljevske obitelji.

Upravo takvo ponašanje iritira Pippu pa je sestri navodno rekla da se seli u Ameriku čim ona rodi. Kate je ta vijest jako iznenadila i rastužila, a takvo stanje nije dobro za ženu pred porodom.

Princ William smatra da je Pippino ponašanje bezosjećajno i sebično. Kako tvrde neimenovani izvori, vikao je na Pippu: 'Rekao joj je da misli samo na sebe i zašto, pobogu, govori takve stvari Kate koja samo što se nije porodila!'
Princ se navodno toliko naljutio na svoju šogoricu da više i ne razgovara s njom.