PRETJERANA BRIGA

Princ William počeo ići na živce Kate Middleton

21.02.2013 u 10:21

Bionic
Reading

Pretjerana briga njezinog supruga princa Williama pomalo je počela ići na živce Kate Middleton, a njihov je idiličan odmor na otoku Mustique pokvarila njegova paranoja

Kate Middleton je imala grubi start na početku trudnoće kad je hospitalizirana zbog jutarnjih mučnina. No problemi su sada iza nje i ona se osjeća dobro, pa je bez problema provela odmor na karipskom otoku Mustique.


'Kate je bila oduševljena što je imala priliku opustiti se prije rođenja prvog djeteta, ali je Williama uhvatila paranoja da se njegova supruga može razboljeti od čudne bolesti uzrokovanu bakterijama u lokalnim namirnicama', kaže izvor za stranicu Showbiz Spy.

'Čak je doveo dodatnu osobu zaduženu za sigurnost čiji je jedini zadatak bio da nadgleda i nadzire osoblje u kuhinji te pazi da su voće, povrće, riba, piletina i ostale namirnice dobro oprane.

Princ je čak inzistirao da se iz Engleske avionom dopremi njihova omiljena flaširana voda jer je smatrao da ona koja se služi u hotelu nije dovoljno dobra.

Njegova paranoja je prilično izluđivala Kate, ali se povinovala njegovim zahtjevima sve do trenutka kad joj je zabranio da se pridruži svojoj obitelji na noćnoj zabavi u lokalnom bistrou. Rekao joj je da se boji da on neće moći pregledati hranu koju restoran priprema.

Iako Kate doista cijeni Williamovu brigu, smeta joj kad je pretjerano štiti, što je pomalo pokvarilo kraljevski odmor.'