NA ZAGREBAČKOJ ŠPICI

Prirodna ljepota Jelena Perčin ne može proći neopaženo

19.09.2015 u 20:27

Bionic
Reading

Vruće subotnje prijepodne privuklo je poznata lica u središte Zagreba, a posljednji ljetni vikend bio je savršena prilika za još jednu šetnju u laganim ljetnim krpicama

Uoči skorog zahlađenja i prevrtljivog jesenskog vremena, brojne Zagrepčanke i Zagrepčani požurili su na otvoreno, a dok su neki osvježenje od visokih temperatura potražili u gradskim zelenim oazama poput parka Maksimir, gdje su uživali u francuskim šansonama i specijalitetima u sklopu Rendez-vousa, festivala Francuske u Hrvatskoj, neki ipak nisu mogli bez kavice na špici, gužve i vreve.

Za šetnju gradskom špicom ove su subote odlučili su se Lana Pavić, Hana Hadžiavdagić, Tihana Harapin-Zalepugin i glumac Damir Markovina, koji je špicom 'prozujao' na biciklu.

No pozornost je plijenila prekrasna Dubrovkinja, glumica Jelena Perčin čija prirodna ljepota ne može proći neopaženo. Preplanula glumica prošetala se središtem Zagreba u bijeloj lepršavoj bluzi i uskoj minici iste boje, koja je otkrivala njezine vitke noge. Jednostavne minimalističke ravne sandale i crvena torbica upotpunili su Jelenin ležeran outfit, a najjednostavnija moguća frizura, kosa svezana u visoku punđu, samo je dodatno naglasila njezinu prirodnu ljepotu.

Jelena ne krije da se ne zamara oko beauty rutine koja je, kako kaže, vrlo jednostavna. Nikamo ne ide bez dobre kreme i ružičastog rumenila. Za dnevni look lijepa Dubrovkinja koristi tek malo korektora i rumenilo, a za posebne prigode stavlja maskaru, puder i crveni ruž te na kapke malo crne olovke.

Lijepa glumica priznaje da uspješno balansira između posla i obitelji, a ove jeseni itekako je zaposlena, svakodnevno snima i po dvanaest sati hitseriju Nove TV 'Kud puklo da puklo' te uz to igra i u šest kazališnihpredstava, no zato svaki slobodan trenutak provodi sa šestogodišnjom kćeri Lotom.