MELEM ZA OČI

Priznajte, ovako lijepe haljine dugo niste vidjeli

03.11.2014 u 11:13

  • +12

Ljepotice na LACMA gala večeri

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Toliko lijepih haljina na jednom mjestu odavno nismo vidjeli. Zabava LACMA Art + Film Gala u čast Quentina Tarantina i Barbare Kruger privukla je najpoznatije holivudske ljepotice koje su se pokazale u najboljem svjetlu, a najljepše toalete bile su one s potpisom modne kuće Gucci, ujedno pokrovitelja večeri

U elegantnim svečanim haljinama iz kolekcije kakvu je nedavno nosila trudna glumica Blake Lively pozornost su privlačile manekenka Toni Garrn te glumice Dakota Johnson, Camille Belle i Kate Beckinsale. Duge jednostavne haljine sa srebrnim detaljima na rubovima savršeno su ocrtavale vitke linije poznatih dama.

Za nešto dramatičniji look pobrinule su se Jennifer Lopez, Amy Adams i Selena Gomez, čiji je najupadljiviji modni dodatak bio dekolte.

Najdublji dekolte hrabro je pokazala Jennifer Lopez zasjavši u tamnoplavoj haljini posutoj kamenčićima.

No u drapiranoj haljini boje pudera na jedno rame sve je bez daha ostavila Kate Hudson, a izgledala je doista božanstveno. Haljina blijede prljavoružičaste boje bila je apsolutna kraljica večeri, čega je itekako bila svjesna i sama Kate, glumica koja je za ovu prigodu raspustila kosu i modne dodatke svela na minimum.