BERLIN CHEMIE

Prostamol Uno

13.06.2013 u 09:47

Bionic
Reading

Učestalo noćno mokrenje i neodgodiv nagon za mokrenjem najčešći su simptomi dobroćudnog povećanja prostate. Prostamol® uno Vam može pomoći da ih ublažite!

Vaš pedesetogodišnji suprug je u dobroj formi i aktivno provodi slobodno vrijeme. No, odnedavno je počeo osjećati poteškoće s mokrenjem. Posjetio je liječnika koji mu je dijagnosticirao dobroćudno povećanje prostate. Tada je saznao da čak 75% muškaraca starijih od 50 godina ima slične probleme. Višekratno mokrenje tijekom noći, tanak i isprekidan mlaz i povremeni neodgodiv nagon za mokrenjem neki su od simptoma dobroćudnog povećanja prostate.

Danas su nam na raspolaganju sintetski lijekovi koji smanjuju veličinu prostate kao i lijekovi koji opuštaju mišiće mokraćne cijevi i prostate. Primjenjuju se i lijekovi biljnoga podrijetla koji smanjuju otok i daljnje povećanje prostate (Prostamol® uno).

 

Vaš je suprug odlučio koristiti Prostamol® uno uz zdravu i uravnoteženu prehranu, baviti se redovitom tjelesnom aktivnošću i obavljati redovite liječničke preglede. Mnogi muškarci suočeni sa sličnim tegobama već su isprobali Prostamol® uno koji im je ublažio simptome i značajno poboljšao kvalitetu života.

Prostamol® uno je biljni lijek koji sadrži ekstrakt ploda Sabal palme (Serenoa repens). Dokazano je učinkovit u smanjenju teškoća s mokrenjem, a da pritom ne narušava seksualnu funkciju. Uzimanje samo jedne kapsule dnevno može dovesti do poboljšanja stanja već nakon 6 tjedana primjene. Prostamol® uno se vrlo dobro podnosi i može se uzimati tijekom dužeg razdoblja.


Dodatne informacije o Prostamolu uno i dobroćudnom povećanju prostate mogu se pronaći na www.prostamol.hr.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.