hit modeli

Razgrabile su se s polica: Ovakve jakne najtraženiji su komad, a pronašli smo najljepše

26.09.2024 u 06:04

Bionic
Reading

Traper jakna predstavlja ultimativni klasik u jesen. Osim što učinkovito štiti od hladnoće, vrlo ju je lako kombinirati uz bilo koji predmet u ormaru. A njenu popularnost potvrđuje i činjenica da je najprodavaniji modni komad u rujnu

Kraj ljeta i početak jeseni vrlo su varljivo i izazovno razdoblje po pitanju mode. No isto to razdoblje je sezona u kojoj vladaju traper jakne, pa je idealno vrijeme da uvrstite taj komad u svoju garderobu i nosite iz dana u dan. Sve dok jako ne zahladi.

Tražen komad u rujnu

Stoga ne čudi to da prodaja traper jakni u rujnu vrtoglavo raste, a tome u prilog ide njihova svestranost koja ih čini prikladnima za gotovo svako doba dana.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Od toga da savršeno prate uredski look do najboljeg dodatka neformalnijoj odjeći, traper jakne nose se čak i uz satenske večernje haljine. Ravnog kroja, oversized ili više pripijene, postoje mnoge siluete i inačice ovog klasika.

Kakvi su modeli u trendu?

A jedno je sigurno – kada je riječ o traper jaknama, nema univerzalnog pravila. Coach predlaže povratak najklasičnijoj verziji indigoplave boje i ravnog kroja, a brendovi poput Ulle Johnson usuđuju se na nešto odvažnije siluete koje su pripijene na bokovima i čiji rukavi postaju vrlo široki.

Kako god, ovaj komad nalazi se ormaru svake trendseterice, a ako ste u potrazi za novim ulovom, bacite oko na galeriju koja krije neke od najljepših i najmodernijih primjeraka.

  • +11
Traper jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo