novi hit

Uzorak leoparda pada u zaborav: Najpoželjnije jakne stvorene su za privlačenje pažnje

20.09.2024 u 07:15

Bionic
Reading

Jakne i sakoi s uzorkom kravljeg krzna ne samo da obećavaju da će postati novi trendi uzorak, zastupljeniji od printa leoparda, već se ove jeseni pojavljuju i kao savršena alternativa kožnim jaknama i bezvremenskim balonerima

Voljeli ga ili prezirali, jedno morate priznati – uzorak leoparda je vječan. Iako je groznica za njim za ovu sezonu malo utihnula, neminovno ćemo ga vidjeti posvuda, na košuljama, cipelama, kaputima i haljinama. Ali modni stručnjaci ove sezone ističu vrlo šaroliku ponudu životinjskih printova.

Životinjski print je in

Iako im je broj popriličan, jedan posebno dolazi u fokus. Riječ je o kravljem printu, uzorku koji se neprestano pojavljuje prethodnih godina. Naravno, nosiv je na svim modnim komadima, no zbog njega je jedan specifičan odjevni predmet postao hit sezone - jakna s kravljim uzorkom.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Od Kopenhagena do New Yorka

Od Kopenhagena do New Yorka, vodeće trendseterice i djevojke koje najviše znaju o stilu odlučile su da ćemo ove jeseni zaboraviti klasične balonere i tradicionalne kožne bajkerske jakne, a umjesto njih nosit ćemo jaknu u kojoj je nemoguće proći nezapaženo i koja ima mogućnost podizanja cjelokupnog stajlinga.

Podiže svaku kombinaciju

Stoga se ova jakna smatra jednim od najrelevantnijih, ako ne i najvažnijih komada sezone na koje se isplati obratiti pažnju. Osim toga, savršen je dodatak na vješalici uz jaknu od brušene kože ili čokoladnosmeđi baloner.

Zbog upečatljivog printa ovu je jaknu poželjno kombinirati uz jednobojne i basic odjevne komade. Odlično će izgledati nošena uz odjeću crne, bež ili bijele boje, kao i osnovne elemente garderobe poput traperica. Nadalje, iako se javlja u nekoliko varijanti, veliki street style favorit je kratka bajkerska jakna s uzorkom kravljeg krzna, iako su se pojavili i baloneri ukrašeni ovim printom, što ih čini vrlo posebnim komadom u ormaru.

  • +5
Jakne s uzorkom kravljeg printa Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo