TAKO COOL

Ova jakna iz Zare bit će hit jeseni: Chic komad koji bi odobrile i Francuskinje

13.08.2024 u 05:56

Bionic
Reading

Iako je ljeto još u punom zamahu, mnoge zaljubljenice u modu već se pripremaju za nadolazeću jesensku sezonu

Ukoliko i vi volite biti nekoliko koraka ispred, bit ćete oduševljeni prekrasnom jaknom koja dolazi iz najomiljenijeg Inditexovog brenda.

Zara nas je sad ponovno stavila na slatke shopping muke jer je njihova kratka jakna s upečatljivim detaljem u obliku predimenzionirane mašne nešto što bi odobrile i Francuskinje.

Nova Zarina jakna odlikuje bezvremenski dizajn, ali i romantična vibra, te ju se vrlo lako može kombinirati i s trapericama, haljinama, suknjama...

Osim toga, ova prekrasna jesenska jakna idealna je i za svečanije prigode, a može se nositi i za prvih hladnijih ljetnih večeri.

Kroj je iznimno laskav, osobito ako želite istaknuti vitki struk, ima i trendi jastučiće za ramena i kopčanje na prednji gumb, a cijena joj je posve prihvatljiva: 49,95 eura.

ležerne, a elegantne

Savršene sandale za ljeto: Ovi predivni modeli iz Zare koštaju manje od 30 eura

Pogledaj galeriju

Jakna je dio mini kolekcije u pastelnim tonovima sa satenskim mašnama za koju niti ne sumnjamo kako će oboriti s nogu svaku ljubiteljicu francuskog chica. Poželjet ćete je nositi uz traperice i tenisice, ali i uz neku ženstvenu haljinu i sandale na visoku petu.  

I ako ste je već označili kao jedan od svojuh favorita, nemojte previše oklijevati jer nekako osjećamo kako će vrlo brzo nestati kako s polica trgovina, tako i u online ponudi.