CHIC GRECE

Modni pogodak: Sjedokosa modna ikona oduševila u stajlingu koji 'briše' godine

12.08.2024 u 14:13

Bionic
Reading

Grece Ghanem u svakoj prigodi pokazuje kako s pravom nosi titulu velike plus age modne ikone čije inspirativne modne kombinacije na oku ne drže samo zrelije dame

Sjedokosa Kanađanku rođena u Libanonu uživa u stilskim igrama koje joj idu od ruke, što potvrđuje i rastući broj njezinih vjernih pratitelja na društvenim mrežama.

Grece Ghanem je uvijek spremna za modne izazove, pa je tako ponovno izazvala pravu pomutnju u cool modnoj kombinaciji na koju je nemoguće ostati ravnodušan.

Sjedokosa fashionistica koja će ove godine proslaviti 60. rođendan, s puno stila nosi sve ono što mnoge njezine vršnjakinje izbjegavaju od upečatljivih uzoraka, otkačenih krojeva, vedrih boja...

  • +18
Sandale iz Zare leopard uzorka Izvor: Promo fotografije / Autor: zara promo, canva

Animal print se ove sezone vratio u velikom stilu, pa smo ga viđali u najrazličitijim varijantama na mnogim odjevnim predmetima, ali i efektnim modnim detaljima poput cipela, torbica, šalova, ukrasa za kosu...

TJEDAN MODE U KOPENHAGENU

Samo ovoj sjedokosoj influencerici polazi za rukom zasjeniti stajliš Skandinavke

Pogledaj galeriju

Animal print je hit sezone

Ako i vi niste baš sigurni jesu li animal uzorci poput leopardskog, tigrastog ili gepardskog, dobra opcija za 50 plus fashionistice, novi Grecein stajling dokazuje kako jesu.

Kratka košulja od denima i upečatljive hlače zebrastog uzorka nepobjediv su spoj, a kreativna Ghanem je ovu odličnu kombinaciju vješto zaokružila tamnosmeđim cipelama i divnom torbom vrećastog oblika načinjenoj od crne kože.

Chic bob i velike sunčane naočale bili su dovoljni da sjedokosa modna ikona ponovno zablista i naravno, dobije pregršt pohvala za ovaj look.