GLAMUROZNO IZDANJE

Sjećate li se problematične glumice? Lindsay Lohan u chic haljini izazvala senzaciju

12.08.2024 u 10:25

Bionic
Reading

Lindsay Lohan sredinom 2000-ih bila je na glasu kao jedna od najvećih holivudskih partijanerica, no nekad perspektivna teen zvijezda dobivala je sve manje glumačkih ponuda, pa je na kraju posve nestala iz fokusa medija

Proslavljena dječja i tinejdžerska zvijezda koju smo vidjeli u filmovima 'Zamka za roditelje', 'Kraljica škole' ili 'Opasne djevojke', iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru, stekla je reputaciju jedne od najproblematičnijih holivudskih glumica.

Crvenokosa glumica koja je nedavno proslavila 38. rođendan, privukla je sve poglede prilikom dolaska na ceremoniju dodjele nagrada Disney Legends 2024. u Anaheimu.

  • +3
Lindsay Lohan Izvor: Profimedia / Autor: Diggzy/Shutterstock / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvijezda filma 'Šašavi petak' koja izgleda bolje no ikada, uručila je nagradu svojoj kolegici Jamie Lee Curtis, a obje ćemo vidjeti i u dugoočekivanom nastavku tog hit filma 'Freakier Friday' čija je premijera najavljena za 2025.

Lindsay je bila nestvarno lijepa u glamuroznoj svijetlozelenoj haljini poznate dizajnerice Jil Sander bez rukava koja je istaknula njezinu besprijekornu figuru upotpunivši je sa zlatnim sandalama na visoku petu. Dugu kosu oblikovala je u chic polurep, dok su make up i nakit bili decentni.

Inače, glumica koja je od 2022. u braku s Baderom Shammasom, prošle je godine postala mama malenog Luaija.