ŠARMANTNE PRUGE

Ovo je omiljeni komad Kate Middleton: Jednostavan komad koji obožava nositi u ležernim prigodama

12.08.2024 u 12:28

Bionic
Reading

Princ i princeza od Walesa čestitali su britanskim sportašima na velikim uspjesima koje su ostvarili na Olimpijskim igrama koje su završile spektakularnom ceremonijom u Parizu

Omiljeni članovi kraljevske obitelji na svom su Instagramu objavili simpatičan video kojim su izrazili zadovoljstvo i ponos velikim uspjesima britanskih sportaša u brojnim disciplinama na Olimpijskim igrama u Parizu 2024..

Kate i William za ovu su prigodu odabrali casual modne kombinacije jer su se javili s ljetnog odmora.

Olimpijske igre završile su spektakularnom ceremonijom kojoj je na Stade de Franceu, a uoči koje se na Instagramu pojavio video koji je oduševio obožavatelje engleske kraljevske obitelji.

Kate, koja se bori s karcinomom, izgledala je prelijepo u sportskom izdanju koje joj je odlično pristajalo.

Nasmijana i dobro raspoložena, princeza od Walesa za svoj je ležeran stajling pokupila samo komplimente odlučivši se za svoj omiljeni komad koji često nosi u casual prigodama - usku bijelu majicu s modrim prugama s potpisom Ralpha Laurena.

Ovu je bezvremensku majicu sa šarmantnim prugama koji svakom looku daju neodoljivu mladenačku vibru, Kate nosila i u ranijim prigodama u kombinaciji s trapericama ili elegantnim hlačama.

Make up je bio nenametljiv i prirodan, dok je kosu nosila raspuštenu i ravno isfeniranu. Nasljednik engleske krune sve je pak iznenadio ležernim stajlingom u polo majici s prigodnim olimpijskim krugovima, ali i bradom na licu s kojom ga nemamo često priliku vidjeti.

'Bravo od svih nas koji smo gledali kod kuće, čestitke timu Velike Britanije!', rekla je Kate.

'Bravo na svemu što ste postigli. Svima ste nam bili inspiracija', čestitao je i princ William. Video su objavili i na svom službenom profilu na Instagramu, a vrlo brzo uslijedila je prava lavina lajkova i pozitivnih komentara.

'Bravo za tim Velike Britanije, kakvo nevjerojatno putovanje! Svaki je sportaš pokazao ogromnu predanost, srce i strast. Učinili ste nas sve jako ponosnima! Slavimo svaki vaš uspjeh u Parizu i veselimo se nadolazećim Paraolimpijskim igrama', stoji u objavi.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Mark Greenwood/IPS / Shutterstock Editorial / James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako se neko vrijeme nagađalo da bi se par, koji inače obožava sport, mogao pojaviti na Olimpijskim igrama to se ipak nije dogodilo zbog Kateinih problema sa zdravljem.

Inače, u kraljevskoj obitelji ima još sportskih zaljubljenika: kćer princeze Anne, Zara Tindall, natjecala se u konjičkim disciplinama za tim Velike Britanije na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine te je osvojila srebrnu medalju.