Chloë Sevigny

Jakna kao komplet: Ona je vječna 'it' djevojka, a o ovom izdanju sada svi govore

17.09.2024 u 10:04

  • +2

Chloe Sevigny

Izvor: Profimedia / Autor: Unique Nicole / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Glumci Javier Bardem i Chloë Sevigny glavne su zvijezde nove, druge sezone antologijske serije 'Monster' koja 19. rujna stiže na Netflix

Zvijezde s holivudske A-liste, Javier Bardem i Chloë Sevigny, pridružile su se glumcima Cooperu Kochu i Nicholasu Alexanderu Chavezu u novoj sezoni antologijske serije koju autorski potpisuje poznati scenarist, redatelj i producent Ryan Murphy.

U Los Angelesu ovog tjedna održana je svjetska premijera nove sezone, a 49- godišnja Sevigny za nju je odabrala netipično glamurozno izdanje.

Ikona buntovništva – Chloë Sevigny

Koliko god odskakalo od uobičajenih odabira za crveni tepih, komad od kože u kakvom je Sevigny osvanula na premijeri serije svojstven je njezinom stilu odijevanja i tituli kul djevojke koju godinama nosi.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Na prvi pogled poput kombinacije jakne bomber stila i kratke minice plisiranog kroja, zapravo je riječ o jakni koju je 49- godišnja glumica odlučila nositi poput kompleta.

U trendovskoj, bordo crvenoj boji ovu jaknu potpisuje Phoebe Philo, dizajnerica koja je za vrijeme vladavine u modnoj kući Céline zauvijek osvojila modni svijet.

Spomenutu jaknu predstavila je pod okriljem vlastitog brenda,pokrenutog nakon višegodišnjeg izbivanja iz modne industrije. Poput sestara OIsen s brendom The Row, Philo i njezine kreacije oličenje su još uvijek iznimno popularne estetike tihog luksuza na modnoj sceni.

Ovaj upečatljivi komad kombinirala je s crnim cipelama bademastog vrha - ovosezonskom glavnom konkurencijom balerinkama.

Nova sezona Netflixove serije 'Monster'

Braća Lyle i Erik Menéndez u glavnom su fokusu nove sezone Netflixove serije u kojoj Sevigny ima jednu od glavnih uloga.

Erik (Cooper Koch) i Lyle Menéndez (Nicholas Alexander Chavez) osuđeni su za ubojstva svojih roditelja, Joséa ( Javier Bardem) i Mary Louise 'Kitty' Menéndez (Chloë Sevigny), 1996. Vlasti su tvrdile da su braća počinila ubojstva kako bi naslijedila očevo bogatstvo, dok su braća tvrdila da su ubili roditelje nakon godina psihičkog i fizičkog zlostavljanja.