BOHO CHIC MODEL

Hit haljina jeseni stigla je na crveni tepih, ali i do polica H&M-a

16.09.2024 u 10:46

  • +3

Maya Rudolph

Izvor: Profimedia / Autor: Promo/CHRIS CHEW / UPI / Profimedia

Bionic
Reading

Debitantskom kolekcijom za francuski Chloé, dizajnerica Chemena Kamali najavila je veliki povratak boho chic estetike, a njezinim glavnim simbolom postala je lepršava, prozirna haljina u nježnim tonovima i s dodatkom volana

Dominacija boho chic estetike na modnoj sceni potvrđena je i na 76. dodjeli nagrada Emmy. Crvenim tepihom kazališta Peacock u Los Angelesa nju je posve dočarala poznata američka komičarka.

Poput glumačke kolegice Sienne Miller na crvenom tepihu u Cannesu ovog svibnja, 52- godišnja Maya Rudolph ukrala je pozornost pojavom u slojevitoj haljini s potpisom modne kuće Chloé.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

I dok je odabir Miller pao na nježno plavu verziju, Maya se opredijelila za model u tonovima smeđe koji je, poput modela na modnoj pisti, upotpunila parom visokih čizama.

Spomenute haljine dio su aktualne kolekcije francuskog brenda. koji ponovno uživa pet minuta slave zahvaljujući svojoj novoj kreativnoj direktorici Chemeni Kamali.

Na toj poziciji Kamali je zamijenila proslavljenu Urugvajku Gabrielu Hearst, a u modnoj kući Chloé već je ostavila svoj trag - prvo pod vodstvom legendarne Phoebe Philo, pa tijekom mandata dizajnerice Clare Waight Keller.

Poput nove verzije neodoljive torbice Nile i wedge sandala s debelim potplatom od drva, ljubitelje mode osvojila je lepršavom haljinom s volanima kakva najbolje opisuje vladajuću boho estetiku.

Osim na modnim pistama i crvenom tepihu, svoj put pronašla je i do polica popularnih lanaca trgovina uličnom modom.

Švedski modni div H&M tako je u ljetnim mjesecima lansirao njezinu bež i nježno plavu verziju koja je i dalje dostupna u prodaji po cijeni od 40 eura.

Boho chic haljina iz H&M-a Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Glumica s najviše Emmy nominacija

Rudolph je potala najnominiranijom glumicom na ovogodišnjim Emmyjima, što joj je prvenstveno pošlo za rukom ulogom u seriji 'Loot' streaming servisa Apple TV+, Netflixovom animiranom sitcomu 'Big Mouth' i posebnom epizodom showa 'Saturday Night Live'.