optočena cirkonima

Jennifer Aniston kao u najboljim danima: U srebrnoj haljini istaknula sve svoje čari

16.09.2024 u 09:32

Bionic
Reading

Slavna zvijezda 'Prijatelja' osvanula je na crvenom tepihu u haljini koja nikome nije mogla promaknuti, kao niti njena isklesana linija

Ikona crvenog tepiha Jennifer Aniston na sinoćnjoj dodjeli Emmyja zablistala je kao u najboljim danima, noseći svjetlucavu haljinu kojom je istaknula sve čari svoje vitke figure.

'Večeras je toliko bitno događanje i željela sam look koji ostavlja dojam nenametljive dotjeranosti. Ako hoćete, mogli bismo ga nazvati kalifornijskom elegancijom', rekla je glumica uoči dodjele za Vogue.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Jennifer Aniston u haljini Oscara de la Rente

Jennifer Aniston plijenila je poglede u haljini koja je senzualno spojila 'nude' materijal s bezbrojnim cirkonima. Na području torza i ispod listova, blistavi detalji formirani su u efektne isprepletene listove, dok je pri sredine korišten uzorak sitnog cvijeća.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Pripijeni kroj otkrio je njenu vitkost, dok je visokim bočnim prorezom istaknula isklesane noge, a nikome nije promaknulo i da je birala haljinu bez naramenica - u svom prepoznatljivom stilu.

U ovoj haljini Oscara de la Rente, Jennifer Aniston podsjetila je na svoje najbolje dane, kada je sa širokim osmijehom na licu koračala crvenim tepihom kao oličenje elegancije i holivudskog glamura.

Raskošno izdanje uveličala je srebrnom narukvicom iz Tiffanyja, francuskom manikurom u pastelno ružičastim tonovima te prepoznatljivom raspuštenom kosom koju je sredio njen dugogodišnji frizer Chris McMillan.

Ništa bez omiljenih proizvoda za njegu kose

'Prije toplinskog stiliziranja koristili smo Perfecting Leave-In Conditioner kako bismo mojoj kosi dali glatku, sjajnu završnicu bez da je otežamo. Uvijek mogu računati da će ovaj proizvod mojoj kosi dati najbolji izgled', pojasnila je Aniston za Vogue, još jednom naglašavajući da se u velikoj mjeri oslanja na proizvode svog brenda LolaVie.

Jennifer je na dodjelu Emmyja stigla s nadom u osvajanje nagrade za najbolju glumicu u dramskoj seriji ('The Morning Show'), no ona je otišla u ruke Anne Sawai iz višestruko nagrađivanog 'Shoguna'.

76. emmy

Pogledajte glamurozna izdanja s prestižne dodjele televizijskih nagrada

Pogledaj galeriju