BAŠ POPUT JENNIFER

Fanovi su uvjereni - Ines de Ramon kopirala je bivšu suprugu Brada Pitta

05.09.2024 u 18:03

Bionic
Reading

Nakon što je za svoje prvo pojavljivanje na crvenom tepihu s Bradom Pittom odabrala bijelu haljinu koja laska njezinoj figuri, društvene mreže su se užarile, a mnogi su odmah pronašli fotografiju kojom su potvrdili da je Ines de Ramon inspiraciju za svoje službeno pojavljivanje potražila u bivšoj supruzi svog partnera, Jennifer Aniston

Kada je stupila na crveni tepih 81. filmskog festivala u Veneciji, čvrsto držeći ispod ruke 60-godišnjeg Brada Pitta, Ines de Ramon odmah je očarala okupljenu gomilu.

Odjevena u bijelu satensku haljinu na jedno rame, koja laska njezinoj figuri i ne trpi ama baš nikakvu nesavršenost, oduševila je okupljene fotografe, no njezina modna kombinacija ujedno je u kratkom roku užarila društvene mreže.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Nešto već viđeno'

Na mreži X krenulo se odmah raspravljati o tome da njezina kombinacija izgleda kao 'nešto već viđeno' i nije trebalo proći dugo da se među milijunima i milijunima fotografija na internetu pronađe kombinacija koja je inspirirala Ines, a nosila ju je ni manje ni više nego bivša Bradova supruga Jennifer Aniston.

Dugu satensku haljinu, samo s dvije naramenice, ali koja je jednako senzualno istaknula njezinu figuru, Jennifer je odjenula još 2020. na dodjeli nagrada SAG, a najzanimljivije od svega je to da se upravo o tom njezinom dolasku na dodjelu pisalo još danima i to zbog jednog detalja.

prekrasan par

Brad Pitt na crvenom tepihu s Ines de Ramon: Izgledaju tako skladno

Pogledaj galeriju

Fizički nalikuje na Jolie, no u haljini...

Naime upravo su se na toj dodjeli, nakon godina mimoilaženja, Jennifer i Brad susreli oči u oči i 'kratko pozdravili', a nakon toga svi obožavatelji nekadašnjeg para krenuli su s mantranjem i nadanjem o njihovom pomirenju.

Od toga nije bilo ništa, no čini se da je taj izazovni stajling zapeo mlađahnoj Ines za oko, pa ga je iskoristila upravo za prvo službeno pojavljivanje s Bradom, s kojim je već dvije godine u vezi.

na filmski festival

Modno usklađeni i vidno zaljubljeni: Brad Pitt i Ines de Ramon stigli u Veneciju

Pogledaj galeriju

Društvene mreže nisu pretjerano mazile Ines pa su neki nakon tog njezinog pojavljivanja ustvrdili: 'Možda fizički nalikuje na Jolie, no u haljini izgleda kao Aniston', 'Kopirala je stil Jen Aniston - definitivno, pogledajte haljinu. Ovo je tako nalik na Jen.'