oN TO MOŽE

Clooney ne odustaje od podbadanja Brada Pitta: 'Sve je to velika katastrofa'

03.09.2024 u 06:06

Bionic
Reading

Dugogodišnji prijatelji, nakon 'Oceanovih jedanaest' i dva nastavka tog filma, ponovno glume zajedno u novom trileru 'Wolfs', premijerno prikazanom na Venecijanskom filmskom festivalu. Koliko dobro funkcioniraju privatno i poslovno, moglo se vidjeti i na crvenom tepihu, na kojem su George Clooney i Brad Pitt pozirali s partnericama Amal i Ines de Ramon

Povodom premijere trilera 'Wolfs' u Veneciji, George Clooney se raspričao o dugogodišnjoj suradnji s Bradom Pittom. Dvojica najpoželjnijih holivudskih glumaca odavno su svoje druženje na filmskim platnima preselila i iza kamere, a koliko dobro funkcioniraju, može se vidjeti u svakom trenutku njihovog zajedničkog pojavljivanja.

Novi triler 'Wolfs' samo je jedan u nizu zajedničkih projekata dvojca Clooney - Pitt. Među njima su 'Spaliti nakon čitanja', kao i 'Ispovijedi opasnog uma', no mnogima su i dalje najdraži u kombinaciji Dannyja Oceana (Clooney) i Rustyja Ryana (Pitt) u čak tri nastavka Soderberghovog hita 'Oceanovih jedanaest'.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Govoreći o njihovom prijateljstvu, ali i zajedničkim projektima, Clooney ni ovoga puta nije odolio da ne podbode najboljeg prijatelja, nabacivši nekoliko šala na njegov račun.

  • +2
Brad Pitt i Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šala na račun Pitta

'Zapravo, nema ničeg dobrog u tome što zajedno radimo. Sve je to velika katastrofa', rekao je smijući se Clooney dok je dijelio autograme obožavateljima koji su stajali uz crveni tepih, a potom se uozbiljio i dodao:

'Zabavno je raditi s ljudima koje tako dobro poznaješ.'

  • +2
George Clooney i Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Gian Mattia D'Alberto / LaPresse / Profimedia

Clooney i Pitt na crvenom su tepihu imali i najbolju moguću pratnju, onu svojih boljih polovica Amal Clooney i Ines de Ramon, a ovo je ujedno bilo njihovo prvo zajedničko poziranje u četvero, kao i prvo službeno pojavljivanje Pitta i De Ramon na crvenom tepihu.

Istina o zaradi

Holivudski zavodnik Clooney iskoristio je priliku i da se osvrne na tekst u New York Timesu u kojem je izvor ustvrdio da su on i Pitt dobili više od 35 milijuna dolara svaki za film 'Wolfs'.

  • +3
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Bio je to zanimljiv članak, no koji god je izvor govorio o našoj zaradi, to su milijuni i milijuni i milijuni dolara manje od onoga što je objavljeno. A to govorim samo zato što mislim da je loše za našu industriju kad ljudi misle da je to standard za plaće. Mislim da je to strašno jer će postati nemoguće snimati filmove.'