u veneciji

Brad Pitt i George Clooney na crveni tepih poveli prekrasne partnerice

01.09.2024 u 23:30

Bionic
Reading

Popularne glumce veže dugogodišnje prijateljstvo, a sada ih je spojio i projekt 'Wolfs' zbog kojeg su se okupili u Veneciji

Popularni prijatelji prije nekoliko su tjedana oduševili fotografijama u časopisu GQ, a sada su nam dali novi materijal za divljenje. Brad Pitt i George Clooney prvo su se provozali gliserima po kanalima Venecije, a zatim stigli na crveni tepih filmskog festivala.

Premijera njihovog zajedničkog filma 'Wolfs' uslijedila je nakon što je Angelina Jolie napustila Veneciju, a onda kao da je stiglo vrijeme da se ugase sva svjetla i svi reflektori usmjere na posebnu četvorku.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brad Pitt i George Clooney znaju kako privući pozornost

Dva istaknuta holivudska glumca koji već nekoliko desetljeća drže sam vrh glumačkog svijeta pokazali su da njihova slava i uspjeh ne blijede s godinama.

Na crveni su tepih stigli sa svojim boljim polovicama - Clooneyju je, kao i obično, pratnja bila njegova prekrasna supruga Amal koja je za ovu priliku odabrala romantičnu bijedožutu haljinu, dok je Brad Pitt prvi put na crveni tepih doveo svoju djevojku Ines de Ramon.

  • +3
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Brad i ja ovo već dugo radimo odvojeno i zajedno. Tijekom određenog vremenskog razdoblja funkcioniralo je prilično dobro. Činilo mi se kao da je to zafrkancija, način na koji se cijelo vrijeme istresamo jedno na drugo, bilo lako', izjavio je nedavno Clooney.

prekrasan par

Brad Pitt na crvenom tepihu s Ines de Ramon: Izgledaju tako skladno

Pogledaj galeriju

Iako su prvi put zajedno snimljeni u studenom 2022. godine, o vezi miljenika žena i dizajnerice nakita dugo se znalo vrlo malo. Ipak, malo po malo detalji su počeli izlaziti u javnost, a popularni je glumac odlučio da više nema smisla skrivati se pa je lijepu Ines poveo sa sobom te držeći je za ruku pokazao koliko mu je stalo da se i na filmskom festivalu osjeća ugodno.

prave face

Kadrovi kojima je teško odoljeti: Brad Pitt i George Clooney ostavljaju bez daha

Pogledaj galeriju