JUSTIN THEROUX

Sretni i zaljubljeni: Svi bruje o zarukama bivšeg supruga Jennifer Aniston

29.08.2024 u 14:08

Bionic
Reading

Glumac Justin Theroux, bivši suprug Jennifer Aniston i Nicole Brydon Bloom izazvali su veliko zanimanje na venecijanskom filmskom festivalu

53-godišnji bivši suprug Jennifer Aniston i 30-godišnja glumica snimljeni su skupa na crvenom tepihu 81. Venecijanskog međunarodnog filmskog festivala.

Theroux i njegova nova mlada djevojka izazvali su brojna nagađanja o zarukama budući da je lijepa brineta nosila ogroman dijamantni prsten na lijevoj ruci.

tako efektno

Glamur je stigao u Veneciju: Pogledajte haljine koje su privukle poglede na otvorenju filmskog festivala

Pogledaj galeriju

Par je bio u elegantnim stajlinzima, a ovo je njihovo drugo veće pojavljivanje na crvenom tepihu prilikom premijere njegovog novog filma Beetlejuice Beetlejuice.

Justin i Nicole koji su uživali u izletu u lipnju ove godine, u vezi su više od godinu dana, a svoj prvi službeni izlazak imali su na Vanity Fair Oscar Partyju još u ožujku.

U prijateljskim odnosima s Jennifer

Nicole koja je najpoznatija po ulozi Caroline Stuyvesant u drugoj sezoni 'Pozlaćenog doba', izgledala je doista senzacionalno u chic bijeloj haljini minimalističkog stila s potpisom poznatog brenda Akris, a na njezinoj je ruci blistao ogroman dijamantni prsten te je odmah potaknula brojne glasine kako su se odlučili za novi korak u svojoj vezi.

Haljina je imala visoki ovratnik i prorez na leđima, a njezina smeđa kosa bila je podignuta u elegantnu punđu.

Justin i Nicole nisu se često pojavljivali u javnosti kao par otkako su prvi put viđeni zajedno u veljači 2023.

Viđeni su i kako se ljube prošlog kolovoza nakon noćnog izlaska u grad. Neposredno prije slavlja, uživali su u večeri u Ray'su, njujorškom baru koji Justin posjeduje s nekoliko prijatelja, uključujući glumca Nicholasa Brauna iz serije Nasljeđe.

Inače, kako se pisalo, glumac koji je s Jennifer Aniston bio u braku od 2015. do 2017, a u vezi sedam godina, ostao je s njom u prijateljskim odnosima. Justin i Jennifer uspjeli su ostati u prijateljskim odnosima nakon, kako je Justin nazvao, 'nježnog rastanka'.

Objavili su da su se rastali u veljači 2018., a nekoliko mjeseci kasnije Justin je za New York Times ispričao kako je proces bio prijateljski.