na filmskom festivalu

Je li ovo potvrda veze? Angelina Jolie blista u Veneciji u zanimljivom društvu

29.08.2024 u 11:50

  • +11

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Američka glumica stigla je u Veneciju, a ugodno s korisnim znači da će spojiti uživanciju u venecijanskim vizurama i premijere filmova. Angelina Jolie predstavit će svoj film 'Maria', a '+1' na ovoj premijeri bit će joj poznati reper

Popularna glumica Angelina Jolie stigla je u Veneciju, a organizatori su učinili sve što mogu da joj se put nekako ne ispreplete s putem njezinog bivšeg supruga. Jolie i Brad Pitt izbjegavaju se otkako su se rastali, a ratna sjekira između bivših supružnika još uvijek nije zakopana.

I dok se glumica bivšem suprugu sveti preko djece, ni Pitt ne ostaje dužan. Premda bira nešto 'elegantniji' način...

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Naime, on je nedavno s Georgeom Clooneyjem organizirao fotografiranje za časopis GQ u vinariji Château Miraval u Corrensu u Francuskoj, vinariji koja je već tri godine predmet pravne bitke između njega i glumice.

Angelina Jolie na premijeru stigla s reperom za kojeg se priča da joj je dečko

Međutim, iako 'tihi rat' još uvijek traje, čini se kako su u ljubavnom smislu nastavili dalje. Pitt je već duže s Ines de Ramon, a sada je i glumica povukla potez koji pokazuje da su šuškanja iz siječnja bila točna.

Još krajem prošle godine, glumica je viđena u društvu britanskog repera Akale, a sada je s njim stigla i u Veneciju.

Da je stvar s britanskim reperom Kingsleejem Jamesom McLeanom Daleyjem ozbiljna, pokazala je dopustivši mu da joj bude pratnja na filmskom festivalu koji se održava na najromantičnijoj lokaciji u Italiji.

odličan odabir

Angelina Jolie oduševila u Veneciji: Klasični baloner nikad nije izgledao bolje

Pogledaj galeriju