u veneciji

Angelina Jolie blista u haljini koja slavi vječnu eleganciju i glamur

28.08.2024 u 19:51

  • +16

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Angelina Jolie stigla je na Filmski festival u Veneciji i prvim stajlinzima pokazala kako u njezinom koferu ne nedostaje stila i elegancije

Slavna 49-godišnja glumica Angelina Jolie stigla je U Veneciju kako bi i proslavila svoju biografsku dramu Maria, koja će premijerno biti prikazana na godišnjem Filmskom festivalu.

Odličan izgled s balonerom

Angelina je prvo fotografirana kako maše okupljenim obožavateljima prilikom dolaska u Veneciju. Tada je bila odjevena u kaki baloner koji je nosila preko tamnoplavog donjeg dijela, uz dodatak tamnih sunčanih naočala i crnih čizma.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Elegancija za premijeru

No, za premijeru filma Angelina je posegnula za značajno spektakularnijim stajlingom. Tako su je fotografi ulovili prilikom izlaska iz hotela u pratnji repera Akale, na putu prema premijeri njezinog novog filma. Angelina je blistala u haljini grčkog stila u boji starog zlata. Volumiozna i drapirana haljina stvarala je efekt fluidnosti, glumičin izgled je bio gotovo eteričan. Haljina je imala i istaknute detalje poput proreza na rukavima te smeđe-zlatnog remena kojim je istaknut struk. Glamurozan stajling glumica je upotpunila crnim salonkama s platformom, a završni detalj činile su neizostavne tamne sunčane naočale.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

U Veneciju stiže i Brad Pitt

Inače, u Veneciju ove godine dolazi i Angelinin bivši suprug Brad Pitt i to povodom premijere njegovog novog filma 'Wolfs' koja je zakazana za nedjelju, 1. rujna.