filmski festival

Hoće li se Brad Pitt i Angelina Jolie susresti u Veneciji?

27.08.2024 u 16:36

Bionic
Reading

28. kolovoza počinje Filmski festival u Veneciji, a romantične kulise talijanskog gradića u pokrajini Veneto okupit će brojne holivudske zvijezde, ali i 'zaraćene' bivše supružnike Brada Pitta i Angelinu Jolie

Bračni par koji smo nekoć opisivali samim superlativima i najljepšim mogućim pridjevima sada je sve osim toga... Nakon što se ljubav Brada Pitta i Angeline Jolie naprosto rasprsnula, izjave kojima su opisivali jedan drugog bile su sve osim pozitivne, a njihov 'tihi rat' traje još uvijek.

Iako su se rastali 2016. godine, Pitt i Jolie još se uvijek jedno drugom svete...

Nedavno je javnost ostala zatečena i šokirana odlukama njihove zajedničke djece da se odreknu prezimena popularnog glumca, a neki su izvori zaključili da je to sve Angelinino maslo te da je glumica na taj način odlučila 'pokazati zube' bivšem suprugu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Ipak, nije ni Pitt ostao dužan Jolie pa je nedavno fotografiranje za časopis GQ odradio u vinariji Château Miraval u Corrensu u Francuskoj, vinariji koja je već tri godine predmet pravne bitke između dvojca.

Skori susret Brada Pitta i Angeline Jolie u Veneciji

Kako bi se izbjegao neugodan susret koji bi uvelike ugrozio filmski festival, organizatori su donijeli odluku da će prikazivanja njihovih filmova biti u razmaku nekoliko dana.

Na prvi dan festivala, točnije u srijedu, na crveni će tepih kročiti glumica koja ovaj put nastupa s filmom 'Maria', biografskim filmom o Mariji Callas iz Čilea redatelja Pabla Larraina, koji se vraća u Veneciju nakon svoje drame o Diani iz 2021. godine.

Brad Pitt u Veneciju stiže s filmom 'Wolfs' koji će biti prikazan izvan konkurencije u nedjelju.

25 GODINA KASNIJE

Najmlađi sin Brada Pitta i Angeline Jolie mnoge je podsjetio na slavnoga oca u filmu 'Klub boraca'

Pogledaj galeriju