mami uzdahe

Kad Beckham trenira: Golišavom fotografijom privukao pažnju mnogih dama

29.08.2024 u 10:38

Bionic
Reading

Putem objave na Instagramu legendarni engleski nogometaš, koji trenutačno obnaša funkciju sportskog menadžera američkog prvoligaša FC Intera iz Miamija, pokazao je kako održava svoju liniju

Legendarni engleski nogometaš i menadžer još od mladih dana slovi za jednog od najzgodnijih muškaraca na svijetu, a titulu je zadržao do danas. Svoj izgled zahvaljuje fitness rutini pod nadzorom osobnog trenera Bobbyja Richa.

Mnoštvo laskavih komentara

'Moja supruga je rekla da je moja narančasta majica bila presvijetla pa sam je skinuo. Victoria, iako osuđuješ moju odjeću za vježbanje, znam da je zapravo voliš', našalio se David Beckham. Na fotografiji se vidi njegovo dizanje utega u polusjedećem položaju. Nije potrebno posebno isticati kako je i tom prilikom dobio mnogo laskavih komentara.

Brojni mladići mogli bi mu pozavidjeti na mišićima. Nije fanatik zdravog života poput svoje supruge koja inzistira na uravnoteženoj prehrani i samodisciplini pa iz dnevne rutine izbacuje sve što bi moglo poremetiti harmoniju duha i tijela. David se posebno fokusira na kardio trening, a poklonik je i ledenih kupki koje pospješuju cirkulaciju. Naravno da vodi računa i o onome što jede. Konzumira velike količine zelenog povrća, zdrave grickalice poput orašastih plodova.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Podsjetimo, u svibnju iduće godine proslavit će 50. rođendan, a sa Victorijom koja mu je rodila četvero djece, ove je godine proslavio srebrni pir, 25. godišnjicu braka.

SARDINIJA JE IN

Umjesto u Hrvatskoj, Beckhamovi ovog ljeta uživaju na talijanskim Maldivima

Pogledaj galeriju