'savršenstvo'

Zbog ovog je David Beckham znao da je Victoria 'ona prava'

01.07.2024 u 14:03

Bionic
Reading

Romantike u domu Beckhamovih nikad ne nedostaje, a uskoro im se bliži i 'srebrni pir'. Hoće li tom prilikom organizirati kakvo slavlje još se ne zna, ali zna se da se ljubav rodila čak i prije njihovog upoznavanja

David i Victoria Beckham već su više od dva desetljeća jedan od najmoćnijh parova svijeta. Svojim likom i djelom sudjeluju u gotovo svim oblicima industrije zabave, a jedno drugog samo potiču na uspjeh i napredak.

Kultni par uskoro će proslaviti 25. godišnjicu braka, a da su i dan danas zaljubljeni kao prvog dana potvrdio je David svojim romantičnim istupom prisjetivši se života prije Victorije.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Beckham je već nekoliko puta rekao da ga je Victoria Addams očarala još preko televizije kada je gledao spot popualrnih Spajsica u kojem je glumila te je svom suigraču iz Manchester Uniteda Garyju Nevilleu rekao je da će 'biti s njom'.

'Par mjeseci prije nego što smo se upoznali bio sam u inozemstvu s engleskim timom. Gary Neville i ja bili smo u hotelskoj sobi i pojavio se spot Spice Girls. Mislim da je sviralo 'Say You'll Be There'. Pokazao sam na ekran i rekao mu: 'To je djevojka za mene i idem po nju.'', rekao je bivši nogometaš otkrivši da je Victoria njegova vizija savršenstva.

I nije David jedini koji je takvo što pomislio, Victoria je imala brojne obožavatelje, ali i njoj je pažnju privukao zgodni Englez.

'Sjećam se da sam davala intervju za nogometni časopis i pokazali su mi fotografije različitih nogometaša. Nisam imala pojma tko je on, ali samo se sjećam da sam pomislio jednu riječ: 'Prekrasan.'', prisjetila se.

Ubrzo nakon prvog susreta, par je otišao na prvi spoj, ubrzo su postali nerazdvojni, a njihova priča i danas traje.

STIL BEZ GREŠKE

Opet u tenisicama: Kraljici Letiziji dobro pristaje kreacija Manga i Victorije Beckham

Pogledaj galeriju