BLISTAVA I NJEGOVANA

Jennifer Aniston o tajnama ljepote svoje kose, predmetu žudnje mnogih žena

12.09.2024 u 09:04

Bionic
Reading

Kosa Jennifer Aniston, otkako se proslavila ulogom Rachel u 'Prijateljima', postala je slavna sama po sebi, a posebno njezina famozna rachelica, čiji duh i danas živi u mnogim suvremenijim varijantama

Svi se slažu da je jedan od beauty aduta slavne glumice oduvijek bila i njezina njegovana i blistava kosa.

Jennifer Aniston se za InStyle prisjetila scene sa seta serije 'The Morning Show', u kojoj je njezin lik Alex Levy netko gađao blatom tijekom scene prosvjeda.

'Vani je bilo tisuću stupnjeva, a vlažnost je bila na najvišoj razini svih vremena. Imate 400 statista, a svi ste kao sardine na ulici. Bilo je to samo - 'ah!' Taj sam se dan ribala od glave do pete', smije se govoreći šarmantna glumica.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

I kako je uklonila svu tu prljavštinu te spasila svoje bujne i osunčane valove? Odgovor je jednostavan: novi šampon Exfoliate & Detox Scalp njezinog brenda za njegu kose LolaVie, 2-u-1 proizvod, dakle piling za vlasište i šampon za pročišćavanje s aktivnim ugljenom i AHA kiselinama za skidanje nečistoća i nakupina jednim potezom. 'Nemate pojma koliko sam nakon toga detoksicirala vlasište', otkriva Jenn.

Nije nikakva novost to da je njezina kosa predmet žudnje mnogih fashionistica još otkad je slavni frizer Chris McMillan lansirao rachelicu, a glumica kaže da su dobrobiti pilinga za vlasište otvorili za nju potpuno novi svijet zdravije i bujnije kose.

Piling koji čini čuda za vlasište

'Prolazila sam kroz razdoblje koje je započelo u četrdesetima, kada mi kosa više nije bila onako gusta kao nekad. I onda… sve što mogu reći je da sam bila fascinirana kad sam shvatila svrhu pilinga za vlasište.' Ali praktična kakva jest, dodala je: 'Moj cilj je bio napraviti proizvod koji nije još jedan dodatni korak u njezi kose.'

'Uvijek sam mislila da je to još jedan korak u njezi. Ali onda, napokon, netko mi je rekao da promatram to na isti način kao njegu kože. Obično jednom tjedno napravite piling lica jer tijekom tjedan dana - losionima, šminkom... - nakupite talog, a pore vam se začepe. E sad, ista stvar događa se na tjemenu. Folikuli se začepe od svih šampona, regeneratora, sredstava za ispiranje, sprejeva i stiliziranja, posebno za nekoga tko radi u mojoj djelatnosti, gdje vas svakodnevno friziraju. Kako nisam tip osobe koja voli satima biti u kadi ili jako dugo pod tušem, došli smo na ideju da to sve stavimo u šampon. Dakle u osnovi radite jednom tjedno piling vlasišta, i to je all in one, što daje nevjerojatan sjaj i divnu elastičnost, a kosa vam je jednostavno čista za sljedeći tjedan. I stvarno smo ga usavršili nevjerojatnim sastojcima, poput aktivnog ugljena i AHA kiselina', ističe Jenn.

CRNA JE NJEZINA BOJA

Jennifer Aniston u haljini koja ne trpi donje rublje, ali laska njezinoj figuri

Pogledaj galeriju

Kroz smijeh je rekla da su joj njezini dobri prijatelji bili 'zamorci' tijekom perioda testiranja. 'Upravo smo došli do savršene formule i bilo je tako lijepo čuti kako mi svi govore da im kosa nevjerojatno izgleda. Ali oni su uvijek moj pravi test jer će bez okolišanja reći istinu', dodala je.

Otkrila je i kako izgleda njezin beauty ritual.

'Obično se malo više o sebi brinem nedjeljom. Operem kosu šamponom, uz piling za vlasište, regenerator, tretman koji se ne ispire, a onda ću je staviti u malu punđu dok se sve ne sjedini i učini svoju čaroliju. Zatim ću napraviti piling lica, masku i sve te stvari. Od glave do pete!' rekla je Jenn.

Prisjetila se da je kao tinejdžerica, kad se žurila navečer u izlazak, znala oprati kosu i u umivaoniku da se ne bi ponovno tuširala ako je to već ranije učinila.

Primijetila je i da joj kosa jako brzo raste.

'Moram reći da mi kosa raste zabrinjavajuće brzo i to zbilja dugujem pilingu za vlasište iz linije LolaVie, jer je upravo on promijenio moju kosu. Mislim, čak je i moj frizer primijetio to po izrastanju korijena', smijući se kaže glumica.

Kad se pak radi o jesenskim trendovima, Jennifer ne voli previše eksperimentiranja.

'Ujesen obično mijenjam boju noktiju, od prozirne ružičaste do tamnijih bordo boja. Ali nema dramatičnog šišanja ni promjene boje. Obično ne volim trendove. Što god vam najbolje stoji i kako god osjećate da je najbolje za vas, tako trebate nositi svoju kosu', savjetuje ona.