NOVA VERZIJA

Ovo su nove New Balance tenisice o kojima svi govore: Omiljene 'tatine' tenisice kao simbol tihog luksuza

11.09.2024 u 13:25

Bionic
Reading

Sportski brend iz Bostona čije 'tatine' tenisice i dalje intrigiraju fashionistice diljem svijeta ostvario je novu uzbudljivu suradnju - ovoga puta s jednim od najluksuznijih brendova na modnoj sceni

Nakon Diorove verzije tenisica Air Jordan 1, čija je cijena iznosila vrtoglavih 2 tisuće dolara, stigao je još jedan model tenisica s paprenom cijenom.

Riječ je o posebnoj verziji tenisica 990v6 brenda New Balance - rezultat suradnje s luksuznim talijanskim brendom Loro Piana.

Tenisice izrađene od hiperluksuzne vune

Loro Piana je luksuzni talijanski brend specijaliziran za ultra-premium modele klasične garderobe. Tekstil je naziv njihove igre, s njihovom vunom, kašmirom i merinosom koji dolaze iz pomno odabranih tvornica diljem svijeta. Ako nosite komad koji je napravio ovaj talijanski brend, možete biti sigurni da nosite najbolje od najboljeg – barem teoretski, a cijene njihovih artikala to itekako odražavaju.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Svoju pažnju prema detaljima u proizvodnji, nabavi i odabiru tekstila Loro Piana sada je podijelio sa popularnim sportskim brendom iz Bostona, kreiravši model 'tatinih' tenisica od visokokvalitetnih materijala.

Plod te suradnje je spomenuti model 990v6, unaprijeđena verzija modela 990. Njihova boja uvelike je u skladu s trenutnim dizajnerskim etosom New Balancea, miješajući zimzelene neutralne (u ovom slučaju sive i bež tonove) s daškom boje, ovaj put duboko crvenom koja krasi logo, jezik i potplat tenisice.

Potpis talijanskog brenda, simbola estetike tihog luksuza, vidljiv je po prepoznatljivoj Pecora Nera vuni u gornjem dijelu tenisice.

Izuzetno mekana na dodir, ali varljivo izdržljiva, također je ugrađena u podstavu tenisica za luksuzan i udoban osjećaj hodanja.

Sa korištenjem skupljih materijala u izradi tenisica, očekivano dolazi i viša cijena. Za model tenisica iz suradnje brenda New Balance i Loro Piana potrebno je izdvojiti 1500 dolara, a njihov ekskluzivitet dodatno potvrđuje činjenica da je u prodaju pušteno tek tisuću pari.