nike, adidas, new balance...

Nestat će s polica: Stižu novi modeli omiljenih tenisica za svačiji ukus i džep

01.09.2024 u 14:25

Bionic
Reading

Ako postoji nešto čemu se vesele čak i oni koji preziru kraj ljeta, onda je to definitivno povratak udobnih tenisica u svakodnevne modne kombinacije

Retro modeli poput Adidasovih Sambi, Nikeovih Air Jordan i New Balanceovog 550 i u novu sezonu ulaze kao najpoželjniji, no stiže im opaka konkurencija. Naime vodeći brendovi spremni su za dolazak hladnijih dana i veliki povratak tenisica kao nezaobilazne jesenske obuće.

Nike, Reebok, New Balance i Adidas već su predstavili najnovije modele za koje vjeruju da će postati hit među zaljubljenicama u modu, a mora se priznati da za to imaju - sve potrebno.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Od minimalističkih dizajna do efektnog uzorka leoparda, od pastelnih nijansi do upečatljivih metalik tonova - sportski brendovi dali su si oduška u kreiranju novih tenisica, među kojima se teško odlučiti za one najljepše.

No jedno je sigurno - svatko će pronaći nešto prema svom stilu, i to po pristupačnim cijenama od stotinjak eura.

New Balance 1000

Jedan od daleko najpopularnijih New Balanceovih modela već godinama je onaj s oznakom 1000. Sada nam dolazi u novim kombinacijama boja, idealnim za stajlinge obilježene neutralnim jesenskim tonovima.

Ističu se prekrasne tenisice u kombinaciji krem, zlatne i nebeskoplave boje za živahnije outfite, chic bež model te one s bordo nijansama, a koje bi lako mogle postati jedan od najtraženijih komada. Naime upravo je bordo prepoznata kao jedna od boja koje će dominirati narednih mjeseci.

Angel Reese x Reebok

Suradnja američke košarkašice Angel Reese i Reeboka jedna je od najuzbudljivijih novosti koje nam donosi nova sezona. Ova kolaboracija iznjedrila je tenisice s metalik detaljima - od onih koji se tek sramežljivo naziru na bijelim modelima do tenisica koje su posve srebrnog sjaja.

CLOT x adidas Gazelle

Nakon desetljeća suradnje s Nikeom, Edison Chen & CLOT napustili su američki brend i prešli u Adidas. Zahvaljujući tome, stižu nam beskrajno chic gazelice u pletenoj varijanti, predstavljene na nedavnom Tjednu mode u Kopenhagenu.

Spoj krem tonova i efektne nebeskoplave palete čini ih neodoljivima, a podatan materijal garancija je nosivosti sve od ranog proljeća do kasne jeseni. Naravno, uz neupitnu udobnost. Prodaju se za 145 eura.

GANNI X New Balance T500

Na listi najuzbudljivijih novosti u svijetu tenisica nalazi se još jedan novitet New Balancea. Predivne bijele tenisice s leopardovim točkicama iznad pete oduševit će sve zaljubljenice u modu, a zahvaliti za to mogu Ganniju jer je zaslužan za ovaj efektan dizajn.

Iako izgledaju luksuzno, za njih ne morate izdvojiti bogatstvo - koštaju 135 eura.

Nike Dunk

U skladu s nadolazećom dominacijom bordo tonova, stiže nam i najnoviji dizajn popularnih tenisica Nike Dunk. Udobne, elegantne i svestrane, ove tenisice u tonovima crne i crvenoljubičaste, s kontrastnim bijelim logom, nepogrešiv su odabir za urbane stajlinge.

Osim primamljivog dizajna, dolaze s primamljivom cijenom od 103 eura.