moćan model

Ima oko za dobre komade: J.Lo privlači pažnju u kombinezonu, ali i hit tenisicama za jesen

13.08.2024 u 17:45

Bionic
Reading

Jennifer Lopez viđena je u izlasku sa sinom Bena Afflecka, 12-godišnjim Samuleom, pokazavši tako da se trudi da nevolje u braku ne utječu na odnose s djecom. Tom prilikom pokazala je i urban i ležeran stajling kod kojeg je udobnost bila na prvom mjestu

Jennifer Lopez i dalje je jako stalo do troje djece Bena Afflecka unatoč njihovim bračnim nevoljama. Tako je pjevačica nakon putovanja i odmora u Hamptonsu provođenje vremena s glumčevom djecom - Violet (18), Seraphinom (15) i Samuelom (12) - postavila kao glavni prioritet.

'Samo zato što nije s Benom, ne znači da joj nije stalo do njegove djece', rekao je izvor za People. 'Uvijek je brinula o njima,' dodao je.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna 55-godišnja pjevačica navodno želi provesti kvalitetno vrijeme s njima prije nego što škola počne. Uz to, Violet, s kojom je posebno bliska, odlazi na koledž. Tako je J.Lo, koja mjesecima nije viđena s 51-godišnjim suprugom Benom Affleckom snimljena u Los Angelesu s 12-godišnjim Samuelom. Odlično raspoložena, počastila je Samuela shoppingom u Neiman Marcusu na Beverly Hillsu.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

A tom prilikom pokazala je i još jedan zanimljiv stajling. Izbor je pao na udoban i ležeran kombinezon u ecru nijansi, bez rukava i širokih nogavica ispod kojeg je nosila bijeli top bez naramenica - odlična alternativa običnim trenirkama. Posebnu pažnju privukao je izbor tenisica, a riječ je o visokim tenisicama upečatljivo zelene nijanse, dizajn koji je nastao u suradnji Nikea i Off-Whitea.

Nike X Off-White tenisice koje nose naziv Air Force 1 Mid dolaze u zelenoj boji koja nosi naziv 'Pine Green' i predstavljaju jednu od zanimljivih investicija za jesen. Inače, suradnje Nike x Off-White u pogledu tenisica pokazale su se uspješnim tijekom godina. U proljeće 2023. stigla je nova iteracija 'Pine Green' s više komponenti oba brenda, koje su zajedno dali trajni pečat koji su Virgil Abloh i Off-White ostavili na tenisicama. Iskrivljeni međupotplat i vanjski potplat prepun šiljaka dotjerali su izvorni nacrt Brucea Kilgorea, dok su dodatne vezice i zatvarači u kontrastnoj bijeloj boji učvrstile Off-Whiteov utjecaj.