dobar efekt

Pokraj njih skinny traperice nemaju šanse: J.Lo u ultimativnim trapkama koje stanjuju struk

10.08.2024 u 17:59

Bionic
Reading

I dok svijet bruji o krahu njezinog braka s Benom Affleckom, Jennifer Lopez uživa u slobodnom vremenu koje provodi sa svojom djecom i pri tome izgleda sjajno. No, osim sjajnog stjalinga pokazala je i da vjenčani prsten još uvijek ne skida

Jennifer Lopez u petak je viđena kako uživa na ručku sa svojom 16-godišnjim kćeri Emme na Beverly Hillsu. Slavna 55-godišnja pjevačica bila je dobro raspoložena, a mnogima je odmah pažnju privuklo bljeskanje vjenčanog prstena na njezinoj ruci, i to u jeku glasina o skorom razvodu od supruga Bena Afflecka.

Naime, navodno uskoro bivši supružnici nisu viđeni zajedno mjesecima, a kako je otkrio Daily Mail, već su pripremili papire za razvod te će ih uskoro predati.

  • +13
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer je prošlog tjedna skinula vjenčani prsten, ali kada su ona i Emme stigle u restoran E.Baldi, jedno od omiljenih okupljališta slavnih, prsten je ponovno bio na njezinoj ruci, što je, očekivano, izazvalo dodatnu znatiželju o statusu njezina braka.

Unatoč nagađanjima i spekulacijama, Jennifer je izgledala potpuno ravnodušno, odišući holivudskim glamurom u chic bijelom topu i vintage traperu. A upravo je njezin stajling privukao veliku pažnju obožavateljica mode.

IZGLEDA FANTASTIČNO

U prekrasnoj haljini J. Lo slavila važan dan, a svi se pitaju samo jedno

Pogledaj galeriju

Traperice širokih nogavica prije nekoliko sezona uspješno su sa scene izgurale skinny modele, a da se radi o modelu koji izduljuje siluetu i stanjuje struk dokazuje i Jenniferin izbor.

A njezine taperice širokih nogavica imale su i dva odlična detalja – porub nogavica koji je djelovao nezavršeno te spuštene džepove koji su dodatno doprinijeli vitkom izgledu. A efekt beskrajno dugih nogu je bio dodatno pojačan prozirnim sandalama koje su odlično spojile s ništa manje efektnim dodacima - narančasto obojenim sunčanim naočalama i bež torbicom, birkinicom, naravno.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević