stavljaju točku

Sve je tempirano: JLo i Affleck odabrali su termin za objavu koja se mjesecima iščekuje

09.08.2024 u 19:05

Bionic
Reading

Problemi u braku pjevačice Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka mjesecima su vruća tema svjetskih medija koji prate svaki njihov korak. Prema svemu sudeći, ljubavi jednog od najpoznatijih holivudskih parova bliži se konačni kraj

Da braku Jennifer Lopez i Bena Afflecka nema pomoći, bilo je jasno kada se glumac iselio iz tada zajedničkog doma. Premda su snimljeni u zajedničkom društvu na obiteljskim okupljanjima, bilo je jasno da je prisnost nestala.

Druga šansa nije upalila

Nakon što su otkazali svoje prve zaruke 2004., njih dvoje očito su se uvijek pitali 'što da je...', i to je dovelo do ponovne romanse i vjenčanja 2022. godine.

Trodnevno slavlje na Affleckovom imanju vrijednom 8 milijuna dolara u Georgiji bila je pravi spektakl, a Jennifer je nosila ne jednu nego tri haljine Ralpha Laurena. Izvor je za Page Six rekao da je par uhvatila nostalgija da konačno ostvare svoj san od prije dva desetljeća.

DALEKO OD SVEGA

Dok javnost raspravlja o njezinom braku, Jennifer Lopez je u provodu života

Pogledaj galeriju

Više nema povratka

Sada se očekuje da će par do kraja ljeta službeno objaviti da je njihov brak završen.

'Okrenuli su stranicu sa svim nedovršenim poslovima od prije 20 i više godina, sagledali stvari do kraja i sada sigurno znaju da nisu stvoreni za zajedničke duge staze. Nema više neodgovorenih pitanja. Vidjeli su sve što su trebali vidjeti i sad je gotovo. Na kraju će to biti jedan od najskupljih razvoda ikad', smatra izvor.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

U svibnju je izvor rekao za Page Six o Afflecku: 'Da postoji način da se razvede na temelju privremene neuračunljivosti, on bi to učinio. Osjeća se kao da su posljednje dvije godine bile samo grozničav san'.

Par je svoju kuću na Beverly Hillsu (nekretnina ima 12 spavaćih soba i 24 kupaonice, košarkaški teren, teretanu, boksački ring, bar) vrijednu 68 milijuna dolara stavio na prodaju, a Affleck je za 20,5 milijuna dolara kupio luksuznu vilu u losanđeleskoj četvrti Pacific Palisades. 'Apsolutno je gotovo i nema interesa, sklonosti ili razloga da se vratimo', rekao je izvor.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Ostale fotografije / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

Affleck se nije pridružio svojoj supruzi na proslavi njezinog nedavnog, 55. rođendana. 'Njezino ljeto nije baš ono što je isprva planirala, ali ga iskorištava na najbolji način. Uvijek je zahvalna na vremenu koje provodi s obitelji', rekao je izvor.

EKSTRAVAGANTNA ZABAVA

Kočije, 'Bridgerton' kostimi, cvijeće... J.Lo slavi rođendan u velikom stilu

Pogledaj galeriju