'PAo' je i NOVI IMIDŽ

Sretan, nasmijan i bez prstena: Ovakvog Bena Afflecka nismo dugo vidjeli

07.08.2024 u 09:10

Bionic
Reading

Ne samo da Ben Affleck riješio brade i ošišao na trendi frizuru kakvu nose 20-godišnjaci, nego je odbacio i vjenčani prsten potvrdivši time da je njegovom braku s Jennifer Lopez uistinu došao kraj. No, ni još jedan krah nije mu pokvario raspoloženje, dapače, ovako nasmijanog nismo ga vidjeli mjesecima

Zbog svega što se događa u njegovom privatnom životu, točnije zbog kraha njegovog braka s Jennifer Lopez, ne treba čuditi da je Ben Affleck posljednjih mjeseci u centru medijske pozornosti. Sve otkako se počelo šuškati o problemima u njihovom braku, paparazzi ih ne prestaju pratiti, a obožavatelji 'čitaju' govor njihovog tijela i otkrivaju što oni uistinu misle.

No, Affleck se, čini se, time ne zamara. Baš kao što žene, kada okreću novu životnu stranicu, prvo mijenjaju frizuru, isto je sada napravio i slavni glumac, skrativši kosu na trendi frizuru kakvu nose 20-godišnjaci, odlučivši se zalizati središnji dio kose prema naprijed te obrijati glavu s obje strane.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Obožavatelji se na društvenim mrežama zezaju da glumac prolazi kroz krizu srednjih godina, a u prilog zezanciji ide i činjenica da je glumac nedavno snimljen kako jurca na motociklu.

I ovoga je puta snimljen na putu za svoj ured, odjeven u elegantno odijelo i s ledenom kavom u ruci. 51-godišnji Affleck i ovoga je puta 'uhvaćen' bez vjenčanog prstena, što bi trebao biti znak da je braku s Jennifer uistinu došao kraj i nema mu spasa.

  • +3
Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dobro raspoložen i nasmijan, unatoč tome što je posljednjih dana glavna tema medija uz tvrdnje da je 'ponizio' svoju još uvijek službenu suprugu. Naime, zbog Affleckovih postupaka Lopez je vjerovala da će ovaj put njihova veza biti drugačija.

'Ona je bijesna. Ponizio ju je. On je bio taj koji je inicirao ponovno okupljanje', podijelio je izvor za PageSix otkrivši da je Affleck 'kriv' za obnavljanje ljubavi ovog para koji je prvi put povezan još početkom 2000-ih.

MOŽE LI SPASITI BRAK?

Nada još uvijek tinja: Ben Affleck ne skida vjenčani prsten

Pogledaj galeriju

Nakon što su prekinuli vezu 2004. godine, fatalan susret dogodio se 2021. te su tada obnovili svoju ljubav. Sve je djelovalo poput kakvog romantičkog filma, a skupocjenim zaručničkim prstenom zelenog kamena Affleck je pokazao da ovaj put misli ozbiljno. Ipak, ranije je otkriveno da se Affleck sada osjeća kao da se probudio iz kakvog sna te mu je postalo jasno da njihova realnost nije tako idilična kao što mu se činilo.

'Ponizio ju je jer je napravila veliku stvar da je on ljubav njezina života. Prije dvije godine su imali dva vjenčanja. Ovo je neka vrsta rekorda, nisu to mladi klinci', dodao je izvor objasnivši kako je ovaj prekid kompliciraniji jer su u njega uključena i djeca.